Χρήστος Σάββας: Ναι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Κοζάνης όταν και εφόσον πραγματοποιηθούν

2 Φεβρουαρίου 2021
16:09

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε με τον  κ Χρήστο Σάββα τον οποίον και ρωτήσαμε να μάθουμε  τις προθέσεις του για τις εκλογές της 20ης Μαρτίου   που προκηρύχθηκαν από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Τον ρωτήσαμε αν παραμένει το ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα του, στο Δ.Σ αλλά  και  για  υποψήφιος για την  προεδρεία  της ΕΠΣ Κοζάνης.

Τι μας είπε αναλυτικά  ο κ. Σάββας Χρήστος

Η ΕΠΣ Κοζάνης προκήρυξε τις εκλογές για να είναι εντάξει σ αυτά που προβλέπει ο νόμος .

Όταν και αν τελικά  γίνουν οι  εκλογές  (και δεν αναβληθούν λόγω πανδημίας), ναι θα είμαι υποψήφιος  και πάλι για το Δ.Σ  αλλά και για την προεδρία της ΕΠΣ Κοζάνης. Η ηλικία μου,   που όπως θέλουν κάποιοι να στέκεται εμπόδιο  στην υποψηφιότητα μου, καλό θα ήταν  αυτοί οι κύριοι να ενημερώνονται καλύτερα για  να μην  εκτίθενται περισσότερο.

 

matiesstasport.blogspot.com

26 σχόλια

  • 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ,ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ…

  • Η καρέκλα είναι ένα έπιπλο με μια υπερυψωμένη επιφάνεια, που συνήθως χρησιμοποιείται για κάθισμα για ένα άτομο. Οι καρέκλες υποστηρίζονται συχνότερα από τέσσερα πόδια και μια πλάτη ωστόσο, μια καρέκλα μπορεί να έχει τρία πόδια ή μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα.ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ….

  • Με την νίκη Πρόεδρε γιατί την αξίζεις.Στείλε τους αχάριστους εκεί που πρέπει και εκεί που ανήκουν,δηλ.στα αζήτητα.

  • Πηγε μπροστα τοσα χρονια το ποδοσφαιρο της περιοχης επι προεδριας σου και γιου σου και πρεπει να μεινης μεχρι τα 100 για να το τελειωπιησεις ετσι.Μεχρι τα 100 εσυ θα εισια προεδρος ιαυτο απο του χρονουν θα μεινουν 10 ομαδες να παιζεε ταβλι.

  • Ας τα δει αυτά ο Αυγενάκης!
    Και ας βάλει φραγμό στους ισόβιους!!!
    Κύριε Σάββα ότι ήταν να το προσφέρεται το κάνατε η δεν το κάνατε!
    Αφήστε να μπει και λίγο φρέσκο οξυγόνο στο αθλητικό γίγνεσθαι της Κοζάνης
    Εκτός και αν η επιμονή σας στοχεύει σε κάτι άλλο που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν το γνωρίζουμε

  • Μάλλον δεν είσαι πρώην ποδοσφαιριστής γιατί το φρέσκο οξυγόνο που λές ήταν μαζί του τόσα χρόνια.Αν εννοείς αυτούς,μάλλον φρέσκοι δεν είναι.Το ποδόσφαιρο θέλει ικανούς ανθρώπους και αυτό ο Χρήστος Σάββας το απέδειξε.Κάτι που το αναγνώριζαν και οι φρέσκοι πρώην συνεργάτες του όπως τους λές.

    • Εχεις δικιο υπαλληλε καταφερε παρα πολλα την εκανε τσιφλικι του και ετσι θα παραμεινη.Αντε στο σταβλο τωρα επεσε ο ηλιος

    • Πρόσεξε φίλε που στηρίζεις το … παλιό!
      Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και δεν…έφαγαν , ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και έφαγαν και υπάρχουν και άλλοι που έφαγαν και δεν έπαιξαν!!!
      Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.
      Σ αυτή την κατηγορία όπου οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν για την φανέλα και όχι για το …μπαγιόκο!!!!
      Άσε τα…πλακάκια σου!!!

  • Τό μεγαλύτερο προτέρημα σε ένα άνθρωπο είναι να έχει αυτογνωσία και καθαρή σκέψη για τόν χρόνο που πρέπει νά πάρει κρίσιμες αποφάσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους. Και κάτι ακόμα ‘ Ουδείς αναντικατάστατος.

  • Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο με παλιούς παράγοντες ?? 50χρονια οι ίδιοι δεν πρέπει να βγουν καινούργια άφθαρτα πρόσωπα ?? Έλεος με τους καρεκλοκε ταύρους

  • Ωπα-Ωπα ρε μεγάλε,επειδή ανήκεις στην πρώτη κατηγορία να καταργήσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο;Τί είναι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, κλέφτες;Όσο για το παλιό που λές ο δικός σου τι είναι,φρέσκος;Να λές αλήθειες,μπορείς;

    • Εσυ τι αληθειες εχεις ναμας πεις μην αρχισουμε τις αληθειες γιατι εκει μεσα στην επσ ουτε ο νιαγαρας δεν σας ξεπλενη.

  • Φτανει πλεον η ανυπαρξια κουρασες και εσυ και τα τσιρακια σου που ξερουν οτι δεν μπορουν να προσφερουν αλλα για εναν εγωισμο προσοπικο την πληρωνουν ολοι και κυριος το ηδιο το αθλημα.

  • Να σου πώ μια αλήθεια.Ο δικός σου ότι κάνει το κάνει από εγωισμό και το ξέρουν όλοι,εσύ και οι παρόμοιοί σου τι τον βρίκατε και τον στηρίζετε;Ομορφιά ή μπόι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.