Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Κοζάνης: Μέρα δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας την Τετάρτη 3 Φλεβάρη

2 Φεβρουαρίου 2021
16:40
Κανένα σχόλιο

 

Συνάδελφοι, – σες,

Η κυβέρνηση  αντί να πάρει έστω και τώρα μέτρα για την πραγματική θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας και την προστασία του λαού , βαδίζει προς το τρίτο κύμα της πανδημίας  με την τακτική των περιοριστικών μέτρων,  τα γνωστά «άνοιξε – κλείσε» και με ανεπαρκή «μπαλώματα». Παρά την προπαγάνδα της περί «θωράκισης του ΕΣΥ», είναι χαρακτηριστικό ότι εν μέσω πανδημίας και ενόψει των εμβολιασμών η κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων ΠΦΥ μειώθηκε κατά 96 εκατομμύρια.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Κοζάνης συμμετέχει  στη  Μέρα Δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και καλεί όλους τους συνταξιούχους & εργαζόμενους  στην κινητοποίηση την Τετάρτη 3/2, στις 10:00 π.μ., έξω από το Κέντρο Υγείας Κοζάνης (πρώην ΙΚΑ) για να διεκδικήσουμε:

-Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των Κέντρων Υγείας για να αναλάβουν  τον εμβολιασμό, χωρίς καμία περικοπή της λειτουργίας του.  Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού  πληθυσμού.

 -Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, ιδιωτικών κλινικών και εργαστηρίων, υποχρεωτική ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σχέδιο  του εμβολιασμού.

 –Εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων (προσωπικό, εξοπλισμός, γραμματειακή υποστήριξη, χώροι) και της αναγκαίας εκπαίδευσης του προσωπικού για την ασφαλή διενέργεια του εμβολιασμού.

– Μέτρα πρόληψης και μαζικά τεστ, πρόσβαση σ’ όλα τα διαθέσιμα ασφαλή κι αποτελεσματικά εμβόλια.

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ για την ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ στα Κ.Υ. και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.