Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Η καταστροφή του ξενοδοχείου ΤΣΑΜΗΣ, βαθιά πληγή στον τουρισμό της Καστοριάς”

4 Φεβρουαρίου 2021
10:33
Κανένα σχόλιο

Tο χειρότερο ξημέρωμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου ’21 για την Καστοριά.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ δεν υπάρχει πιά.Η ναυαρχίδα του τουρισμού μας μετά τρομακτική έκρηξη μετατράπηκε σε σωρό ερειπίων.Λειτουργεί από το 1978 και για τα επόμενα 15 χρόνια ήταν το 1ο υψηλού επιπέδου ξενοδοχείο χωρίς να υπάρχει ακόμη 2ο.Ο Γρηγόρης Τσάμης πρωτοπόρος και οραματιστής έβλεπε πολλά χρόνια μπροστά.Συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης της Καστοριάς και της Δ.Μακεδονίας.

Στο < Hotel Tsamis> μεγαλώσαμε δυο γενιές.Γλεντήσαμε τα καρναβάλια και τις βεγγέρες.Χορέψαμε σε γάμους και χοροεσπερίδες.Ξανανταμώσαμε συγκινημένοι σε συναντήσεις παλαιών συμμαθητών.Για εμένα είχε ιδιαίτερη σημειολογία.Σε αυτό διανυκτέρευσα την 1η νύχτα του γάμου μου και πραγματοποίησα ΟΛΕΣ τις κεντρικές προεκλογικές μου ομιλίες.

Εκφράζω τον πόνο και την βαθιά μου στενοχώρια.Στον φίλο μου τον < πατριάρχη της οικογένειας ΤΣΑΜΗΣ> και στα άξια παιδιά του Βασίλη και Φώφη , εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και είμαι βέβαιος πως με τις δημιουργικές τους ικανότητες σύντομα θα σταθούν όρθιοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.