Συγχαρητήρια στον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», κ. Μητσιάνη Αθάνασιο – Συμμετείχε σε μελέτη 23 ομάδων με θέμα την «Δυναμική μετάδοσης SARS ‐ CoV ‐ 2 σε οικογένειες με παιδιά στην Ελλάδα

4 Φεβρουαρίου 2021
11:15

 

Συγχαρητήρια στον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», κ. Μητσιάνη Αθάνασιο ο οποίος δεν εφησυχάζει ποτέ και παρόλο τον φόρτο εργασίας και την ευθύνη που έχει επωμιστεί για την εύρυθμη λειτουργία της παθολογικής κλινικής σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, συμμετείχε σε μελέτη 23 ομάδων με θέμα την «Δυναμική μετάδοσης SARS ‐ CoV ‐ 2 σε οικογένειες με παιδιά στην Ελλάδα».

Ο κ. Μητσιάνης δεν αρκέστηκε στο καθήκον της ιατρικής περίθαλψης των πολιτών αλλά προσπάθησε να αξιοποιήσει τα όποια στοιχεία είχε διαθέσιμα για την μελέτη και την διερεύνηση της νέας αυτής νόσου που μας μαστίζει.

Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Παπασωτηρίου ο οποίος στηρίζει τα στελέχη του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι δίπλα τους για την κάλυψη των αναγκών τους.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην μελέτη αυτή, είναι ακαδημαϊκού επιπέδου καθώς και θεσμικών οργάνων Υγείας:

  1. Διεύθυνση Επιδημιολογικής Παρακολούθησης και Παρεμβάσεων για Λοιμώδεις Νόσους, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας
  2. Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς για τη Γρίπη και άλλους αναπνευστικούς ιούς, HellenicPasteur Institute
  3. Τμήμα Μικροβιολογίας, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
  4. Τμήμα Μικροβιολογίας Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,
  5. Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων, Πρώτο Εσωτερικό Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  6. Επιτροπή Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων, Παιδικό Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας, Αθήνα
  7. Τμήμα Επιδημιολογικής παρακολούθησης του HIV / AIDS, Εθνική Δημόσια Υγεία Οργάνωση, Αθήνα
  8. Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής, Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, Πτολεμαΐδα
  9. Τρίτο Τμήμα Παιδιατρικής, Σχολή Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σπυριάδου Αικατερίνη

Γραμματέας

Α/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής Πτολεμαΐδας

2 σχόλια

  • Ευχαριστούμε για την προσπάθεια της περίθαλψης μας,αλλά κ για την αξιοποίηση των δεδομένων για ερευνητικούς λόγους. Θα ήταν χρήσιμο να ανακοινωθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.