Φανή Δινοπούλου: “Δεν χρειάζεται & δεν πρέπει να περιμένουμε την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου για να θυμηθούμε την έγκαιρη διάγνωση, την πρόληψη, τη σωστή ενημέρωση”

4 Φεβρουαρίου 2021
15:14

 

Δεν χρειάζεται & δεν πρέπει να περιμένουμε την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου για να θυμηθούμε την έγκαιρη διάγνωση…την πρόληψη…τη σωστή ενημέρωση…..

Στόχος της παγκόσμιας ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο, η απομυθοποίηση του ως θανατηφόρο νόσο και τέλος να είναι, στάση ζωής, δύναμης για όλους.

Να είμαστε συνεπείς στον τακτικό μας έλεγχο!

Η πρόληψη  είναι στο χέρι μας και ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!

Επιλέγουμε την υγεία, κερδίζουμε ζωή!

Ο προληπτικός έλεγχος είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τον εντοπισμό του καρκίνου, πριν ακόμη να έχουμε συμπτώματα!

Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει, ωστόσο δεν ξεχνάμε τον καρκίνο κατά την περίοδο της πανδημίας.

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης 

 Φανή Δινοπούλου

matiesstasport.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.