H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά σας ενημερώνει: Δόθηκε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή επιτροπή για τις επιστρεπτέες προκαταβολές 1-2 και 3 του 50% μετατροπής σε επιδότηση

5 Φεβρουαρίου 2021
10:54

     Θετικότατες οι εξελίξεις για τις επιστρεπτέες προκαταβολής 1-2 και 3 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

     ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αποφάσισε, η ως άνω επιτροπή την περασμένη εβδομάδα, να δώσει την δυνατότητα  μετατροπής εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ένα μέρος των ενισχύσεων στα κράτη μέλη.

     Έτσι σχεδιάζεται από το υπουργείο Οικονομικών η Δωρεάν ενίσχυση να φτάνει στο ποσοστό 50%. Η ως άνω εξέλιξη δίνει τέλος στην ΑΓΩΝΙΑ των επιχειρήσεων και επαγγελματιών οι οποίοι υπολογίζονται σε 145.000.

     Θυμίζουμε ότι το ΠΑΝΣΕΚΤΕ με το υπ αριθμόν πρωτ. 706/14-12-2020, δελτίο τύπου, είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών ,Εργασίας και Ανάπτυξης για μη ισονομία και κατάφωρη αδικία των συναδέλφων, οι οποίοι είχαν ενισχυθεί με τις επιστρεπτέες προκαταβολές 1-2 και 3 και την ολοκληρωτική επιστροφή τους, εν σχέση με τον 4ο και 5ο κύκλο που οι ενισχύσεις ήταν επιστρεπτέες το 50%.

       Για το Δ.Σ.

Με εκτίμηση

                                                              Ο Πρόεδρος

                                                    Τσαπατσάρης Γρηγόριος

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.