Δήμαρχος Αμυνταίου: «Αποκατάσταση του Ορυχείου Βεγοραίων – Αμυνταίου»

5 Φεβρουαρίου 2021
19:03

Με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, συναντήθηκαν οι δήμαρχοι των Ενεργειακών Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

Στην πρώτη συνάντηση των δημάρχων των Ενεργειακών Δήμων με τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα θέματα της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή.

Ο δήμαρχος Αμυνταίου έθεσε τα θέματα των Βαλτονέρων, της αποκατάστασης του Ορυχείου Βεγοραίων – Αμυνταίου, της δημιουργίας προγραμμάτων ΟΑΕΔ για τους ενεργειακούς Δήμους, της επαναπόδοσης των εκτάσεων κυριότητας ΔΕΗ στον πρωτογενή τομέα, της συμμετοχής των Δήμων και της Περιφέρειας στις αδειοδοτήσεις από τη ΡΑΕ καθώς και της επιπλέον μοριοδότησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ στους Δήμους του Δικτύου. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που έθεσε ο Άνθιμος Μπιτάκης.

Ένα σχόλιο

  • Η απόδοση γης γίνεται με σχέδιο και στατηγική
    Ουσιαστικές προτάσεις άλλο η απαλλοτριώσεις των 1000 δραχμών και άλλο να εισπράξεις 5000 ευρώ
    Τέτοια απαλλοτρίωση με ευρώ επιθυμούν άπαντες μην ξεχνάμε τα αγροτόπαιδα αποκλεισμένα επί σειρά ετών έξω από όλα στο χωράφι αυτά δεν γίνονται στο γόνατο
    Δυστυχώς η ΔΕΗ τέλος με σφραγίδα Μητσοτάκη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.