kozan.gr: Με απόφαση του Περιφερειάρχη δημιουργήθηκε Ομάδας Εργασίας για την υποστήριξη των εξαγωγών και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Ποιοι την αποτελούν και ποιο το αντικείμενο της Ομάδας

6 Φεβρουαρίου 2021
05:51

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη δημιουργήθηκε Ομάδας Εργασίας για την υποστήριξη των εξαγωγών και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ποιοι την αποτελούν και ποιο το αντικείμενο της Ομάδας.

 

 

 

 

 

15 σχόλια

  • Κλαιμε με τις αποφασεις Κασαπιδη, τ αυτονοητα μας τα παρουσιαζει για εργο και τα κατωτερα στην ιεραρχια πτοβληματα τα ιεραρχει στην αρχη. Δεν πστευω μετα απο αυτο να πει πψς ασχοληθηκε με τις επιχειρησεις και την αγορα?

  • Ανέκαθεν όλοι ίδιοι.
    Τα χαϊδεμένα παιδιά…μέσα σε όλα
    Τίποτα δεν άλλαξε!
    Αλισβερίσι όπως πάντα με τους συνεργάτες

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΩΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΙ ΝΑΒΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ…

  • Αν είναι όλοι σαν τον γνωστό πολυθεσιτη που έχεις στην ομαδα καλά κρασιά!
    Είναι σε πολλες επιτροπές και ομάδες αλλά…τζιφος

  • Μπορεί να κάνει μια επιτροπή για το μάζεμα των σκουπιδιών που ρίχνουν οι ασυνείδητοι δίπλα από την εθνική οδό; Θα βγάλουν ρίζες στο τέλος τα πλαστικά.

  • Ομαδες και επιτροπές χωρις εκτελεστική αρμοδιότητα μονο για να συζητάν περί παντός δεν χρειαζονται, τζαμπα χρονος ειναι για ολους. Ιδέες χιλιαδες , στο ψητό να περάσουμε καποια στιγμή
    πως μπορούμε ;;;

    • Αν αποφασίσει ο Περιφερειάρχης να αξιοποιήσει τις προτάσεις των ανθρώποων στους οποίους αναθέτει αχρεωστήτως δουλειά τότε ναια θα υπάρξει και απιοτέλεσμα.

  • Αν θέλεις να ρίξεις στάχτη σε ζητήματα που δεν μπορείς να λύσεις κάνε επιτροπές!!!
    Ο ποιο αποτυχημένος Περιφρειαάρχης!!!

  • O άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτή η δουλειά έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό και το μονο που κανει ειναι να μας φορτωνει με πολυμελεις και αχρηστες επιτροπές. Επιτέλους κάποιος να τον διώξει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.