Ελευθεριακή πρωτοβουλία Κοζάνης: Το Σάββατο 6/2 πραγματοποιήσαμε άλλη μια δράση καθαρισμού του ευρύτερου χώρου του ΟΣΕ Κοζάνης, μαζεύοντας άλλες 25 σακούλες σκουπιδιών

7 Φεβρουαρίου 2021
15:24
Το Σάββατο 6/2 πραγματοποιήσαμε άλλη μια δράση καθαρισμού του ευρύτερου χώρου του ΟΣΕ Κοζάνης, μαζεύοντας άλλες 25 σακούλες σκουπιδιών. Ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν στην εν λόγω δράση, τους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σε δομή της περιοχής και όλους τους φίλους της πρωτοβουλίας μας. Με τις κινήσεις μας περιμέναμε από την δημοτική αρχή να ευαισθητοποιηθεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, τοποθετώντας κάδους και στέλνοντας συνεργεία καθαριότητας. Είναι όμως πλέον φανερό πως τα μηνύματα που προσπαθούμε να περάσουμε με τις δράσεις μας δεν εισακούονται.
Ο ανίκανος δήμαρχος κάνει το κορόιδο και οι δημοτικοί σύμβουλοι τεμπελιάζουν. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτούς τους ανίκανους τοπικούς άρχοντες που τα τελευταία 20 χρονιά ”απολιγνητοποίησης” δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, υποβαθμίζοντας την ζωή μας και το μέλλον του τόπου. Όσο αναφορά πάλι την περιοχή του σταθμού, μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι συμπολίτες μας που βρωμίζουν τα πάρκα πετώντας τα σκουπίδια τους. Ο ωχαδερφισμός αποτελεί μία ανίατη ασθένεια.
Παρατηρήσαμε πως πολλά από τα σκουπίδια αφήνονται λόγω του ανθρωποκυνηγητού της αστυνομίας στην στοχοποιημένη από την κυβέρνηση νεολαία, μεγιστοποιώντας την κατάσταση. Ελπίζουμε να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα μόλυνσης του ΟΣΕ γιατί αλλιώς την επόμενη φορά τα σκουπίδια θα χτυπήσουν το γραφείο του δημάρχου.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

6 σχόλια

    • Δύσκολες εποχές ανώνυμε.. Μπορεί ας πούμε να έρθει κλήση στο σπίτι για παραβίαση των μέτρων μιας και δεν υπάρχει αριθμός sms στο 13033 για συγκομιδή σκουπιδιών. Ίσως απ την άλλη να το κάνουν από μετριοφροσύνη.. Δεν ξέρω τι να πω.. Καλή η πράξη τους!!!

  • Είναι φοβεροί καθώς γνωρίζουν και τον λόγο που μαζεύονται τα σκουπίδια(…πολλά από τα σκουπίδια αφήνονται λόγω του ανθρωποκυνηγητού της αστυνομίας στην στοχοποιημένη από την κυβέρνηση νεολαία…) και εκτελούν και πασιφιστικές δράσεις που δεν απειλούν κανένα (…γιατί αλλιώς την επόμενη φορά τα σκουπίδια θα χτυπήσουν το γραφείο του δημάρχου…).

    Σοβαρολογώντας τώρα, αν και εφόσον θέλουν μπράβο για τις πράξεις τους, να αφήσουν τις πολιτικές τοποθετήσεις, γιατί τότε τα σκουπίδια δεν μαζεύονται για το καλό του τόπου, αλλά για να προσελκύσουν άτομα στην ιδεολογική τους πλάνη. Στρατευμένες δράσεις δεν μας ενδιαφέρουν….

  • Σαφώς υπάρχει πολιτικό ζήτημα! Είναι η τρίτη μας δράση στον χώρο και ενώ προτείναμε τον δήμο σε φιλικό επίπεδο να δώσει λύση στο πρόβλημα, δεν έκανε τίποτα. Και μόνο που ξεκίνησαν νέες δράσεις σαν τις δικές μας από διάφορες ομάδες πολιτών, με περισσότερο κοινωνικά χαρακτηριστικά, μας χαροποιεί ιδιαίτερα!! Όσο εμπνέουμε και εμπνεόμαστε παραμένουμε ζωντανοί!

    • Ας σταματήσετε λοιπόν να αφήνετε και τα πανό να σαπίζουν για μήνες ολόκληρους, ας σταματήσετε να γράφετε και με τα spray το Α μέσα στον κύκλο όπου βρείτε τοίχο, και θα πειστώ για τις πράξεις σας…

  • πρωτα στο ξενια μετα στον οσε και που αλλου βολεμενε μου..εναντια στους δημιουργους σκουπιδιων απο οπου και να προερχονται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.