kozan.gr: Αντιπρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” Α. Βουτυρής: “Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, θα παραδώσουμε τα κλειδιά των καταστημάτων μας στο Δημαρχείο Κοζάνης, μετά και τον εμπαιγμό του Υπουργού, του κ. Άδωνι Γεωργιάδη” (Βίντεο)

7 Φεβρουαρίου 2021
15:16

 

 

Για τα προβλήματα του κλάδου της εστίασης, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας,  μίλησε χθες Σάββατο, στο πλαίσιο των εργασιών της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” Α. Βουτυρής, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, θα παραδώσουμε τα κλειδιά των καταστημάτων μας στο Δημαρχείο Κοζάνης, μετά και τον εμπαιγμό του Υπουργού, του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Πανελλαδικά σε κάθε δήμο θα γίνει αυτό. Είναι μια πανελλαδική πρωτοβουλία”.

 

 

31 σχόλια

  • Τα τρίτα κλειδιά είναι αυτά γιατί τα πρώτα θα τα παραδίδαται στην περιφέρεια τα δεύτερα στο Μαξίμου και τώρα στο δημαρχείο πόσα κλειδιά έχετε τέλος πάντων, κλείστε τα επιτέλους να ησυχάσουν στην κυβέρνηση

  • Μπορείτε απλα να τα κλείσετε… Και τότε θα δουν αυτοί την αξία σας..
    ισως βέβαια Κατοιοι άλλοι να ανοίξουν στη θέση σας … αλλα τί τα θες … έτσι ειναι η ζωή … Και οι επιχειρήσεις….

      • Λογικό όταν έχεις Μητσοτακεικο , και χωρίς κοβιντ , πας για λουκέτο ούτως ή άλλως , μόνο στην Ικαρία είναι καλά τέτοια εποχή για φαγοπότια!

    • Μπορείς και εσύ να παραιτηθείς από την κρατικοδίαιτη θέση σου και να πας εργάτης στη Γερμανία. Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρεις και τίποτα στην οικονομία.

  • Όταν τα παραδώσετε να τα βάλετε και μπρελόκ γιατί ο δήμαρχος είναι σε θέση να τα χάσει. Καλό κουράγιο. Να το θυμάστε αυτό όταν έρθουν οι εκλογές μην τυχόν αφήσετε κανέναν να κάνει προεκλογικό αγώνα στα μαγαζιά σας.

  • Απορώ ποιος σκέφτεται αυτά τις κινήσεις.. Ουτε που σας δίνουν σημασία με τέτοιες ανουσιες κινήσεις.. Κρίμα..
    Δηλ παραδιδιδεις κλειδιά καιτι θα γίνει;Στους δρόμους όλοι..

    • Κι εγώ διαφωνώ με αυτό φίλε , για μένα πρέπει να ανοίξουν μόνοι τους με το έτσι θέλω. Όσο κι αν ακούγεται σκληρό αλλά πλέον η μοναδική δυναμική αντίδραση είναι αυτή , πέρα από το να βγούμε έξω όπως πολύ σωστά λες.
      Ήδη σε πολλές χώρες αυτό γίνεται , ενώνονται οι άνθρωποι ειδικά της εστίασης και όπως διαβάζω σε διάφορα άρθρα τα ανοίγουν μόνοι τους.

      • Και εγώ το διάβασα φίλος και έτσι είναι, μόνο που εκεί σε στηρίζει και ο νόμος μετά, σε αντίθεση με εδώ που στηρίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση και σε δίνουν μια και πάς ακόμα παρακάτω. Δυστυχώς!

  • οπως ειχε ανοιξει τα μαγαζια ο εμπορικος συλλογος…

    εσας θα σας αφησουν απλα να σβησετε, εστιαση,καλλιτεχνικα κ αλλα, καληνυχτα Ελλαντα

  • Τα χρηματοδοτικά εργαλεία μια χαρά είναι, αλλά είναι σχεδιασμένα για όσους έχουν δηλωμένους πραγματικούς τζίρους. Δεν άφησαν όμως και τους φοροφυγάδες στο έλεος του θεού. Με κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις πήραν 2000/επιστρεπτέα. Συν χαρισμένα ενοίκια+πάγια+πληρωμένο προσωπικό κ.α. Παιδιά φάτε και λίγα από τα μαύρα, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

    • Ναι δημοσιε υπαλληλε της καρεκλιτσας μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει στον αφρό ε; Μπράβο!

    • Και τότε γιατί σε εμένα με δήλωμενο τζίρο 100.000 και κλειστή με κρατική εντολή επιχείρηση μου πρότειναν δάνειο και όχι ουσιαστική βοήθεια;

    • Από όσο γνωρίζω οι καταστηματάρχες ζητάνε να αποζημιωθούν βάσει των τζίρων που έχουν δηλώσει στην εφορία το 2019 και του μαθηματικού τύπου που έχει ορίσει το υπουργείο οικονομικών. Δεν ζήτησαν κάτι που δεν ισχύει για τους υπόλοιπους.

  • Καλή αντίδραση αυτή αλλά μάλλον καλύτερη θα ήταν το τι θα ψηφίσετε όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών! Εκεί θα φανεί η “αντίδραση” όλων μας!

  • Μας εχετε ζαλισει.Εμεις οι ανεργοι δεν εχουμε προβληματα;Αν δεν παει αλλο κλειστετα και καντε αλλη δουλεια η δηλωστε οπως εγω ανεργοι.

  • σωστος!μαζι με τα κλειδια να δωσουν και την επιστρεπτεα!και εγω απολυθηκα απο την δουλεια μου,εδω και 6 μηνες,ειμαι ταμειο, 439 ερω τον μηνα,αλλα το ενοικιο μου το πληρωνω!καθε 3 μετρα και καφε!!ελεος!

    • Γνωρίζετε προφανώς ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει πάρα πολλούς ακόμα νέους στην δική σας κατάσταση. Η εστίαση είναι ο 2ος μεγαλύτερος εργοδότης. Επίσης την επιστρεπτέα θα την επιστρέψουν στο μεγαλύτερο μέρος της. Μάλλον θα έπρεπε να είστε με το μέρος τους για να ξανανοίξουν τα μαγαζιά τους μήπως και βρείτε και εσείς δουλειά.

    • εγω λεω να τα παραδωσουμε στον ανδρα παλαιας κοπης!τον Παυλο χαικαλη!αυτον που τον ειχες υπουργο εργασιας,για το ασφαλιστικο…μονο που πρεπει να παμε…..τοιχο…τοιχο!

  • δικιο εχει και η εστιαση… δικιο εχουν και πολλοι αλλοι που εχουν τσακιστει στα βραχια και βοηθεια μηδεν.

    αφηστε τα ομως αυτα ρε Αλεκο με τα κλειδια… και στο πρωτο λοκνταουν λεγατε δε θα ανοιξουν ποσα μαγαζια (γιατι δε βγαινουν και θα κλεισουν) και μια χαρα ανοιξαν. τα ιδια και τωρα.

    Ας κλεισουν οι ελαχιστοι που δε μπορουν, θα μεινουν πελατες παραπανω και για τους υπολοιπους. Στον καπιταλισμο ζουμε και στην ελευθερη αγορα. Τι, οχι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.