Στο Μικρόβαλτο ο Aντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ν. Λυσσαρίδης – Ανησυχία και καθολικό ΟΧΙ των παρευρισκομένων κατοίκων στην προοπτική δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι

8 Φεβρουαρίου 2021
07:07

 

Στο Μικρόβαλτο Σερβίων βρέθηκε το πρωί (περί τις 11:00) της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2021 ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Λυσσαρίδης, στο πλαίσιο άτυπης περιοδείας του στην περιοχή των Καμβουνίων.

Στη συζήτηση που άνοιξε με λιγοστούς κατοίκους του χωριού που παραβρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο στην πλατεία, τηρουμένων των μέτρων λόγω covid-19, κυριάρχησε το θέμα των ημερών, για την πρόθεση της Περιφέρειας δημιουργίας ΧΥΤΕΑ αμιαντούχων αποβλήτων στο χώρο των πρώην ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι, κατά την οποία ο κ. αντιπεριφερειάρχης (και με την ιδιότητα του προέδρου της Ομάδας Εργασίας, για την εξέταση της δυνατότητας να υλοποιηθεί η κατασκευή και λειτουργία ΧΥΤΑΜ στον χώρο των ΜΑΒΕ) εισέπραξε -ελπίζουμε- τη μεγάλη ανησυχία τους και την καθολική αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο -καταδικαστικό για την περιοχή- ενδεχόμενο.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν επίσης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Στάση Σερβίων» Ρίτσα Σπυρίδου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Σερβίων Τάσος Αλεξόπουλος της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» και Μαίρη Χριστοδούλου της παράταξης «Στάση Σερβίων και η πρόεδρος της Τ.Κ. Μικροβάλτου Μαρία Βέττα.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Λυσσαρίδη ήταν η Ελάτη.

mikrovalto.gr

5 σχόλια

  • Πώς γίνεται όλοι μα όλοι να λένε ΟΧΙ στον ΧΥΤΑΜ και ο Δήμαρχος Σερβίων να λέει ΝΑΙ στον ΧΥΤΑΜ;Αυτό το θα δούμε,θα κάνουμε,θα ράνουμε,μου θυμίζει την ΧΗΡΑ στο κρεβάτι.Μπορεί κάποιος να δώσει μιά απάντηση;

    • Την απάντηση την δίνει ο δήμαρχος Σερβίων σε κάθε συνέντευξη ότι αυτός ήταν που άνοιξε το θέμα. Αυτός είναι που λέει να δούμε τις μελέτες και να πάρουμε ότι μας προσφέρουν. Να ξέρει ότι στις επόμενες εκλογές ούτε τον δικόν του ψήφο δεν θα βρει. ΧΥΤΑΜ δεν θα γίνει στην περιοχή μας. Δεν θα το επιτρέψουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.