Στο Δήμο Εορδαίας το χθεσινό ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης

8 Φεβρουαρίου 2021
11:00

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

  1. Κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Εορδαίας.

    • Στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκαν 3 κρούσματα στο Δήμο Γρεβενών.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Αμυνταίου.

6 σχόλια

  • κάποιος από εσάς που χρηματοδοτεί να πει στο σούργελο μητσοτάκη πρώτα να τηρεί ο ίδιος τα μέτρα που επιβάλει η παρέα του και ύστερα να κουνάει το δάχτυλο στο λαό ,πιστοί στη γραμμή του είστε αλλά ότι του αρέσει μόνο γράφετε ,θα τα λουστείτε εν καιρώ…

    • Ο τσιπροκιο καθε μερα καλει τους δικους του να κατεβουν στους δρομους.Εχει παει σε πορειες για πολυτεχνειο κλπ,εκει φαινεται δεν κολαει ο κορονοιος!!! Οι τελευταιοι που πρεπει να κουνουν το δαχτυλο ειναι οι συριζαιοι!!!!

      • οταν στις εκλογες μετρας τις ψηφους και δε θα σου “βγαινουν” δε θα ξαναπεις συριζαιο εναν πραγματικο δεξιο (και οχι σαν εσας που κανατε το κομμα κεντρο διερχομενων σημιτικων πασοκων,ποταμισιων και κομμουνιστων) που δε θελει ηγετη εναν πολιτικο νανο σαν το κουλη,που πριν καν ερθει ο κορονιος πληρωσε τα μμε για να λενε οτι γουσταρει αυτος…

        • Με 9 μοναδες διαφορα κερδισε τις εκλογες η ΝΔ το 2019,με τουλαχιστον 17 με 18 μοναδες θα κερδισει τις επομενες,για αυτο και ο τσιπροκιο τρεμει τις εκλογες οπως ο διαολος το λιβανι,τοσο απλα!!!!

          • Μην εκλαμβάνεις για φόβο το αυτονόητο που είπε ο Τσίπρας πολύ καιρό πριν.. είπε ότι δεν είναι ώρα για εκλογές με μια πανδημία να τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Δήλωση Σεπτεμβρίου 2020. Ας τελειώσουμε με αυτό και μετά θα λογαριαστουμε καλά. Που τον βλέπεις τον φόβο εσύ σε αυτό; Ελλατωσε τον Σκάι λίγο καλό θα σου κάνει. Όσο για την διαφορά και οι πέτρες πλέον το ξέρουν ότι οι δημοσκοπήσεις φλερτάρουν με τον Κούλη όπως και τα ΜΜΕ αφού τα παίρνουν χοντρά. Άσε λοιπόν τα νούμερα και τους αριθμούς γιατί σε λίγο καιρό θα διαψευστεις πανηγυρικά , αφού ο ίδιος ο Κούλης θα πάει σε εκλογές γιατί με όσα έκανε και κάνει το χάνει το παιχνίδι σιγά σιγά και ο κόσμος πλέον αγανάκτησε

  • Ποιους εννοεις παρεα; τους αυριανους υποψηφιους βουλευτες με τη νεα δημοκρατια; Τους λοιμοξιολογους που ξημεροβραδιαζονται στα καναλια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.