Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο 

8 Φεβρουαρίου 2021
11:26
Κανένα σχόλιο

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου, ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο,  να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι το τέλος του ωραρίου της Τετάρτης  31 Μαρτίου  2021.

Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα, ή τις έδρες, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος της άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων που υφίστανται σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα και με την παράγραφο 2α του άρθρου 83 του Ν. 4070/2012 είναι αυτές που αναφέρονται στην 198/12 (ΦΕΚ 2436/Β’/06-09-2012) Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι υπάρχουσες άδειες οι κενές έδρες καθώς και ο μέγιστος αριθμός για κάθε έδρα αναγράφονται στην Α.Π. 7103/19-01-2021 απόφαση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  (σύμφωνα με το άρθρο 106 σε συνδυασμό με το άρθρο 85 του Ν. 4070/2012) στο (ΦΕΚ 277/Β/27-01-2021), (ΑΔΑ: 9Ε22ΛΨ-ΑΞΠ).

Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: https://www.pdm.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-apoktisi-neas-adeias-edch-aytokinitoy-i-metatropi-yfistamenis-se-allo-typo-symfona-me-to-n-4070-2012-1-2-2021/

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.