Κοζάνη: Παρουσιάσεις βιβλίων από το περιοδικό «Παρέμβαση», 21 και 23 Απριλίου

19 Απριλίου 2017
10:11
Κανένα σχόλιο

1. Στις 21 Απριλίου στο ΣΥΝ_Βιβλιοπωλείο στις 8 το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της κ. ‘Αννας Κουστινούδη
«Καλειδοσκοπικός σελιδοδείκτης – Δεκαπέντε κριτικές αναλύσεις κειμένων» (εκδ. Γαβριηλίδης), από τους: α. Αγνή Παπακώστα φιλόλογο – συγγραφέα, β. Αντώνη Παπαβασιλείου εκδότη – διευθυντή της εφημερίδας «Χρονικά Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενών)

2. Στις 23 Απριλίου ώρα 8 το βράδυ στο καφέ «Μπλε ελάφι» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ποίησης της κ. Ντέπυς Χατζηκαμπάνη «Στο μέλλον» (εκδ. ΑΙΤΙΟΝ). Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: 1. Δήμητρα Καραγιάννη, 2. Αναστασία Μακρύ 3. Δέσποινα Μακεδόνα, 3. Μαρία Βλαχάβα, 4. Ολγα Ευθυμιάδου. Στη μουσική ο Δημήτρης Γαύρος.
Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία ΣΥΝ Βιβλιοπωλείο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.