Στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Γιώργο Στύλιο η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου

9 Φεβρουαρίου 2021
15:07

Τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γιώργο Στύλιο συνάντησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και συζήτησε μαζί του, σχετικά με θέματα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

 Η κυρία Βρυζίδου ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό σχετικά με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στη χώρα και ειδικότερα στην ΠΕ Κοζάνης και ζήτησε την διατήρηση όλων των υφιστάμενων μέχρι σήμερα, Ταχυδρομικών Καταστημάτων και Πρακτορείων της περιοχής.

 Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα του Ελληνικού Κτηματολογίου που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα οργάνωσης, το οποίο θα διασφαλίσει την περιουσία των Ελλήνων και θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας, όχι μόνο για μηχανικούς, κατά τη διάρκεια της εκπόνησης των σχετικών μελετών και της εφαρμογής τους.

6 σχόλια

  • Να μας πει για το Ίντερνετ που δεν έχουμε σε χωριά
    Γίνονται αιτήσεις και απορρίπτονται
    Κρίμα τον 21 Αιώνα
    Οι πολίτες στα
    χωριά δεν έχουν δικαιώματα
    Περιφερειακή Ανάπτυξη
    Το Κτηματολόγιο αντί να καταργεί την γραφειοκρατία χειρότερος φραχνάς από την πρότερη κατάσταση πληρώνοντας οι κάτοχοι περισσότερα ευρώ από ότι πρίν

  • Το να βγάζουμε και να δημοσιεύουμε φωτογραφίες λέγεται βουλευτική δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα της επίσκεψης ποιό ήταν; Συζήτησαν…

  • Βίκυ ξαναγυρνα στο Δήμο Μουρικίου καλή μου
    Άντε μπας και σε ξαναβγάλει η Άρδασσα και το Εμπόριο
    Σαν βουλευτίνα απέδειξες και εσύ πόσο ανύπαρκτη είσαι σαν τους άλλους 3. Βόλτες στα κομματικά γραφεία των φίλων σου για καφέ και σελφι και από ουσία και έργο μηδέν. Τουλάχιστον ως δήμαρχος Μουρικίου κάτι έκανες τότε πριν χρόνια που ήσουν.

  • γιωργο μηπως η προπαγανδα σου ειναι κατευθυνομενη απο καποια εσωκομματικα κεντρα που ενοχλουνται απο την δραστηριοποιηση της βικυς ενω καποιοι αλλοι κανουν δημοσιες σχεσεις στην πρωτευουσα,γιατι αν δεν ειναι τοτε απο πολιτικη εισαι βαθια νυχτωμενος ,μαθε πρωτα τι κανει η βουλευτης για τον νομο και υστερα κανε κριτικη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.