kozan.gr: Καταγγελία Δ. Κοσμίδη στο Δ.Σ. Βοΐου: “Tα παλαιά κουφώματα που αντικαταστάθηκαν στο ΓΕΛ Νεάπολης δεν θα έπρεπε να διανέμονται παράνομα σε ημέτερους – Είναι απώλεια χρημάτων για το Δήμο – Να γίνει διεξαγωγή έρευνας και να πάει το θέμα στον Εισαγγελέα ” – “Ο κ. Κοσμιδης έχει αναλάβει το ρόλο του ντετέκτιβ. Έρχεται να κάνει σόου. Έχετε συνήθεια να ασχολείστε με τα μπάζα κι όχι με σοβαρά θέματα”, του απάντησε ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2021
18:59

 

Σε καταγγελία για παράνομη διάθεση σε ημετέρους, όπως χαρακτηριστικά είπε, των παλαιών κουφωμάτων του ΓΕΛ Νεάπολης προχώρησε, μιλώντας, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου, το απόγευμα της Τρίτης 9/2, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Tα παλαιά κουφώματα που αντικαταστάθηκαν στο ΓΕΛ Νεάπολης δεν θα έπρεπε να διανέμονται παράνομα σε ημέτερους. Είναι απώλεια χρημάτων για το Δήμο. Να γίνει διεξαγωγή έρευνας και να πάει το θέμα στον Εισαγγελέα”. Απαντώντας ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής, του είπε: “Ο κ. Κοσμίδης έχει αναλάβει το ρόλο του ντετέκτιβ. Έρχεται να κάνει σόου. Έχετε συνήθεια να ασχολείστε με τα μπάζα κι όχι με σοβαρά θέματα”, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι θα ερευνήσει το θέμα και θα τον ενημερώσει για το τι ακριβώς συνέβη.

 

5 σχόλια

  • επι της ουσιας ζευκλη δεν απαντας ειναι αληθεια αυτα που καταγγελει ο κοσμιδης ναι η οχι,γιατι πολλα ακουγονται στο βοιο και οχι μονο

  • Που ειναι οι κυβόλιθοι,που ειναι τα Κουφωματα,που ειναι τα σκυλιά;;;;;
    Αυτός δεν ειναι Δήμος….η εκπομπή φως στο τούνελ ειναι!!!
    Μην ασχολείστε με τα μπάζα κύριε Κοσμιδη….
    Αφήστε τα ήσυχα να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά…..

  • Εντάξει ο Κοσμίδης κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση …Αυτό λέγεται στείρα αντιπολίτευση και εμπάθεια ! Αν νομίζει ότι ο κόσμος του βοιου με την Στάση του θα τον προτιμήσει είναι πολύ γελασμενος

  • Όταν λέτε παλιά Κουφωματα τι εννοείτε;
    Τα συγκεκριμένα κουφώματα ήταν 3 χρόνων.
    Και κάποιοι μηχανική του δήμου το θεώρησαν μετά από μελέτη που κάνανε ότι έπρεπε να αλλαχτούν.
    Για πείτε μας κύριοι στην οικίας σας αλλάζετε κουφώματα ανά τριετία;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.