kozan.gr: Αποκριές στην Κοζάνη: Διαδικτυακά sourd games, 30 λεπτά βίντεο με τραγούδια κι αφιερώματα από τους φανούς, που θα προβληθούν στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, βιντεοσκοπημένες συναυλίες (με Bahallows & Μάκη Σεβίλογλου), θεατρικές παραστάσεις από τα “Παρταλόπλα” του Φανού “Αη Δημήτρη” κι από τους Κασμιρτζήδες οι οποίες επίσης θα προβληθούν τηλεοπτικά/διαδικτυακά, διαδικτυακό πάρτι, μέσω τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και πολλά άλλα σχεδιάζουν στον ΟΑΠΝ – Τα περσινά άρματα θα χρησιμοποιηθούν ως αποκριάτικος διάκοσμος σε διάφορα σημεία της πόλης ενώ ολιγομελές τμήμα της Πανδώρας, κάποιες μέρες, θα παιανίζει, στους δρόμους της Κοζάνης, παραδοσιακά τραγούδια της Αποκριάς- Τι λέει στο kozan.gr ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ζήσης Μάρας (Ηχητικό)

9 Φεβρουαρίου 2021
20:43

 

Διαδικτυακά sourd games, 30 λεπτά βίντεο με τραγούδια κι αφιερώματα από τους φανούς, που θα προβληθούν στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, βιντεοσκοπημένες συναυλίες (με Bahallows & Μάκη Σεβίλογλου), θεατρικές παραστάσεις από τα “Παρταλόπλα” του Φανού “Αη Δημήτρη” κι από τους Κασμιρτζήδες οι οποίες επίσης θα προβληθούν τηλεοπτικά/διαδικτυακά, διαδικτυακό πάρτι, μέσω τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και πολλά άλλα σχεδιάζουν στον ΟΑΠΝ . Επίσης τα περσινά άρματα θα χρησιμοποιηθούν ως αποκριάτικος διάκοσμος σε διάφορα σημεία της πόλης ενώ ολιγομελές τμήμα της Πανδώρας, κάποιες μέρες, θα παιανίζει, στους δρόμους της Κοζάνης παραδοσιακά τραγούδια της Αποκριάς. Ακούστε τι λέει, για όλα αυτά, στο kozan.gr, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας.

37 σχόλια

  • Να μην γίνει τίποτα, θα κάνουμε υπομονή και τα λεφτά για του χρόνου. όταν κόσμος πεθαίνει και τα μαγαζιά είναι κλειστά δεν υπάρχει λόγος για άσκοπες δαπάνες. Κρατήστε τα για όταν θα πιάσουν τόπο

    • Τί εννοείς “θα πιάνουν τόπο”;;; Όταν θα έχεις κέρδος εσύ προσωπικά από τα μπρε μπρε μπρε; Πολύ σχετικό το ” πιάνουν τόπο”…

      • Η Αποκριά είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της περιοχής που δημιουργει εισόδημα σε πολύ κόσμο για αυτό και επιχορηγείται από το δήμο . Επίσης είναι δρώμενο και όχι κάτι για το Facebook. Και όχι το επάγγελμα μου ουδεμία σχέση έχει με αυτά. Απλή λογική όμως νομίζω έχει

        • Ο/Η 33 ακινητα τραχανουλη και μας μιλας για ενα διαμερισμα που ουτε καν βιλα δε το λες , κοψε τον σανο λέει:

          Πρεπει να δωσουμε για βολτες στην Ικαρια και το σπιτι στο Βολταιρο πρεπει να αλλαξει κουρτινες η Μαρεβα αφου πρωτα σωσει καμια οφσορ κρυφη.

          • Να κάνουμε και μια Βολτίτσα στην Πάτρα και να ανοίγουμε τα μαγαζιά για να μαζέψουμε μερικούς συντρόφους .
            Τι κρίμα να μένει εκεί ο καημένος ο αλεξης σε τόσο άσχημη περιοχή τόσο μακρυά από την θάλασσα

    • ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΣΥ,Ή ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΑΝΘΤΩΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;

    • Κατσε απομονωμενος εσυ κλεισε και το ιντερνετ σου και βλεπε ολη μερα τηλεοραση οτι σου λεει ο Μητσοτακης και το καναλι του. τωρα σας ενοχλει και η διαδικτιακη διασκεδαση? Δε το καταλαβα αυτο? Τα λετε για να μην βγει ο κοσμος εξω και γινει συνωστισμος αντε να το καταλαβω εχει ενα δικιο λες οκ…να μην γεμισουμε κρουσματα το δεχομαι… το διαδικτυακο τι σε χαλαει εσενα? Τι ειμαστε τροφιμοι στο Κωσταλεξι? Απαγορευεται και η μουσικη και η διασκεδαση μεσα στα σπιτια μας?

    • Το πρόβλημα είναι στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα. Από ποσότητα, να φαν και οι κότες, ειδικά σε περιόδους όπου ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά και οι νάνοι νοιώθουν γίγαντες επειδή αποκτούν θεόρατες σκιές…

      • Ακριβώς έτσι, ερασιτεχνισμοί, έλλειψη έμπνευσης και κιτς αισθητική στην προσπάθεια να κάνουν πράγματα που ούτε ξέρουν ούτε μπορούν. Ας ελπίσουμε πως δε θα είναι σαν το χάλι των Χριστουγέννων… Ας παραδειγματιστούν από την Πάτρα όπου γνώστες του αντικειμένου κάνουν καταπληκτική δουλειά, μπας και παραδειγματιστούν και απευθυνθούν σε σοβαρούς επαγγελματίες..

    • Μπράβο στο Μάρα και στον ΟΑΠΝ που με τόσο δύσκολες συνθήκες θα δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του!
      Μπράβο που τα λίγα χρήματα που θα δοθούν φέτος πηγαίνουν σε ανθρώπους που έχουν έναν χρόνο να δουλέψουν(μουσικοί, ηχολήπτες,καλλιτέχνες,κλπ)
      Τα νοσοκομεία τα πληρώνει ο Μητσοτάκης που τρώει με φίλους στην Ικαρία.
      Όσοι δεν θέλετε να συντονιστείτε μπορείτε να βλέπετε ειδήσεις.
      Συγχαρητήρια σε ανθρώπους φανων,συλλόγων κλπ που θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς!

    • Πολύ καλό,ο κοσμος χρειαζεται και λίγη διασκέδασή εστω και ετσι,ας σταματήσουμε να ήμαστε πανρα αντιδραστικοι έλεος πια..

    • Σορρυ που σου χαλαω το αφηγημα…
      αλλα για τα νοσοκομεια των περιοχων επρεπε και πρεπει να δωσει μονο η κυβερνηση που ψηφισατε οσοι την ψηφισατε τελος παντων , γι αυτο την εχουμε αλλωστε αλλιως ας ειμαστε ακυβερνητοι ουτως η αλλως σε τελικη αναλυση δεν εχουν προσφερει και τιποτα ολοι αυτοι εδω και 1 χρονο με ολο αυτο που ζουμε περα απο απαγορευσεις. Λοιπον…κυβερνηση εχεις ειναι καθολα αρμοδια να παρει προσωπικο (που δεν πηρε) να φτιαξει ΜΕΘ (που δεν εφτιαξε) και γενικοτερα να κανει ουσιαστικες κινησεις περα απο προσλήψεις αστυνομικων για να τρομοκρατουν τον πολιτη.

      Αν εσυ διαφωνεις ακομα και με τις διαδικτυακες εκδηλωσεις μην συμμετεχεις απλο ειναι. Ο κοσμος ειναι ηδη φορτισμενος και πολυ κουρασμενος ειδικα ψυχολογικα γιατι δεν ξερω αν το ξεχασες και η ψυχολογια ειναι ενας πολυ σοβαρος παραγοντας για τον οποιο δεν εχει ενδιαφερθει ποτε κανεις ως τωρα..
      και χρειαζεται καπου και ο ανθρωπος λιγη διασκεδαση εστω και με αυτον εδω τον τροπο.

    • Κυβερνηση εχεις (ο θεος να την κανει)
      δεν θα βγαζει το φιδι απ την τρυπα παντα ο αλλος
      γι αυτο τους ψηφισες (αν τους ψηφισες) για να σου καλυτερεψουν υποτιθετε καποια πραγματακια στη ζωη
      λοιπον…λεφτα στα νοσοκομεια επρεπε και πρεπει να δωσει ο Μητσοτακης και οι δικοι του ΜΟΝΟ!
      αλλιως δεν χρειαζεται να εχουμε κυβερνηση ας ειμαστε ακυβερνητοι αμα ειναι ετσι.

      Υ.Γ. Οποιος δεν θελει δεν συμμετεχει σε διαδικτιακες εκδηλωσεις απλο ειναι.

  • Ο κύριος Μάρας να δει και το θέμα των χρωστούμενων πολλών ετών στους ΙΔΑΧ καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

    • Εσύ γελάς γιατί δεν γουστάρεις τα σουρgames?
      Γελάς και για την τηλεκπαίδευση που κάνουν τα παιδιά στο σχολείο?
      Γελάς και για το γεγονός πως δεν παίζουν πια τα παιδιά?
      Γιατί γελάς?
      Μόνο για να γράψεις μία κακία?
      Αλλού ρα

  • Θελουμε Αποκριες, θέλουμε να τουλάχιστον να ζήσουμε έστω και έτσι με μια γεύση από την καθημερινότητά μας !
    Συγχαρητήρια Πρόεδρε, όλα τα δύσκολα σ’ εσένα !
    Όσα λεφτά κι αν δώσεις ξέρουμε ότι θα πάνε σε συμπολίτες μας !
    Όχι Έλλη μιζέρια !

  • ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΊΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΟΙ ΚΎΡΙΟΙ ΤΩΝ ΦΑΝΏΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΟΎΣΑΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΊΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΌΜΦΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΆΣ ΜΑΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΠΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΠΡΆΤΤΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΉ ΑΠΟΚΡΙΆ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΊΗΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ.

    • Τεράστια προσωπικότητα της Κοζάνης είσαι official.
      Θα μαζέψω όλα τα σχόλια σου και θα τα συγκεντρώσω για τον ιστορικό του μέλλοντος.
      Τα λεξοτανίλ τα έκοψες μετά τη γαργάρα του Ιωαννίδη?
      Η σχέση σου με τους φανούς και την αποκριά πρέπει να είναι όση και της προηγούμενης δημοτικής αρχής.Εντελώς άσχετος

      • Άσε μας κουκλίτσα μου. Όσο για τα λεξοτανιλ δεν βρίσκω πια γιατί τα έχεις πάρει όλα εσύ. Φαντάζομαι είσαι αυλοκόλακας που περιμένει να διοριστεί σε κανένα 2μηνο και εκτελείς χρέη trollll.
        Κάντε ρε καμία δωρεά σε ΜΕΘ και αφήστε τα μπρε μπρε μπρε.

    • ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΆΤΤΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ?
      ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΓΙΑΤΊ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ?
      ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΤΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

  • Μα πως το ανεχονται αυτο το τοσο σημαντικο γεγονος που ξεπερναει τα ορια της ευρωπης το μοναδικο ισως στον πλανητη να το κανουν με τοσα λιγα χρηματα και μονο ηλεκτρονικα.Ριξτε χρημα εστω και δανεικα για να γλεντησει ο κοσμος οπως ξερει μονο ο Κοζανιτης.Οχι τσιγκουνιες για τα μπρε- μπρε.Τετοια τραγουδια δεν υπαρχουν πουθενα.Και επρεπε να τα συμπεριλαβουν και στα 200 χρονια απο την επανασταση γιατι στα καρναβαλια μονο της Κοζανης μετεδιδαν τα μυστικα του αγωνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.