Το παράρτημα Ν.Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει την Τετάρτη 17/02 και ώρα 07:00μμ, τη διεξαγωγή webinar: “Το Στόμα ο καθρέφτης της Υγείας – και στον Καρκίνο”

10 Φεβρουαρίου 2021
08:43
Κανένα σχόλιο

Το παράρτημα Ν.Κοζάνης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το WinCancer, διοργανώνει την Τετάρτη 17/02 και ώρα 07:00μμ, τη διεξαγωγή webinar-“Το Στόμα ο καθρέφτης της Υγείας – και στον Καρκίνο” με τη Δρ Ουράνια Νικολατου-Γαλιτη (Στοματολογος, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ).

Σκοπός του webinar είναι η ενημέρωση του ογκολογικού ασθενή σχετικά με την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας ενάντια στον καρκίνο. Το webinar απευθύνεται πρωτίστως στον ογκολογικό ασθενή, τους φροντιστές του, αλλά και στους επαγγελματίες υγείας που σχετίζονται με τον ογκολογικό ασθενή. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει διαδυκτιακα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Ο σύνδεσμος συμμετοχής θα κοινοποιηθεί την ημέρα του webinar στη σελίδα του παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης στο facebook.
Το webinar αφορά τον απλό πολίτη, ασθενή και φροντιστή των ασθενών.
Η στοματική υγεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής υγείας του ασθενούς και δεν πρέπει να παραμελείτε σε καμία περίπτωση. Η πρόληψη και η σωστή φροντίδα του στοματος είναι σημαντική. Οδόντιατρικα προβλήματα που μπορούν να θεραπευτούν εύκολα κι ανώδυνα, αν παραμεληθούν πριν την χημειοθεραπεία η την ακτινοθεραπεία μπορει να καταλήξουν να ειναι επώδυνα και πολύπλοκα αργότερα.
Δεν παραμελώ το στόμα μου και μαθαίνω να το φροντιΖΩ σωστά.
Παρακάτω θα βρείτε το link της εκδήλωσης στο Facebook
Με εκτίμηση
Παπαθανασίου Ι Όμηρος, DDS
Πρόεδρος παραρτήματος ΕΑΕ Ν.Κοζανης
Αντιπρόεδρος WinCancer

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.