Φωτογραφίες αναγνώστη από φρεάτια κοντά στο 4ο Λύκειο Κοζάνης και την περιοχή του “Ξενία” (Φωτογραφίες)

10 Φεβρουαρίου 2021
15:00

Φωτογραφίες αναγνώστη, από φρεάτια κοντά στο 4ο Λύκειο Κοζάνης και την περιοχή του “Ξενία”, συνοδευόμενες από το σχόλιο: “Καλή αντάμωση με τη βροχή…”.

11 σχόλια

  • Περιμένετε την κοινότητα του χωριού μας να πάει να τα ξεβουλωσει. Έλεος. Ίδιοι με τα αφεντικά τους στο δήμο και αυτοί

  • Υπάρχει τηλέφωνο του Δήμου 34000 που ενημερώνουμε για τα προβλήματα που βλέπουμε ..οι φωτογραφίες και οι δημοσιεύσεις είναι για αυτους που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία και στον εαυτό τους…μίζεροι

  • Πάρε ρε άνθρωπε στη δευακ αντι να βγάζεις φωτογραφίες.

    Σε 1 ώρα θα τα έχουν καθαρίσει και θα έχεις κάνει και το καλό για όλους μας.

    Τώρα μάθανε όλοι φωτό κτλ και από ουσία τίποτα.

  • Αντε μπράβο ρε παιδιά. Εγώ όταν καίγονται οι λάμπες στη γειτονιά μου παίρνω τηλέφωνο και έρχονται την άλλη μέρα και τις αλλάζουν οι Ανθρωποι. Δεν τις βγάζω φωτογραφίες Καμμένες.

    • Εγώ έχει τύχη να πάρω τηλέφωνο και την ώρα που μιλούσα για το πρόβλημα δεν πρόλαβα να κλείσω το τηλέφωνο έξω άλλαζαν λάμπες φοβερό απίστευτο!!!!
      Αυτοί είναι δημοτική αρχή

  • Θέλει να δείξει αυτός τώρα οτι κάτι στραβό βρήκε και δημοσίως βγάζει φώτο…τίποτα απο αυτά που δείχνει δεν είναι ύποπτο για βλαβη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.