Προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου στο Δήμο Εορδαίας (Φωτογραφίες)

11 Φεβρουαρίου 2021
13:42

Στην προμήθεια τριών (3) νέων μηχανημάτων έργου συνολικής δαπάνης 373.116 € (με ΦΠΑ), προχώρησε ο Δήμος Εορδαίας. Η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής, για την ενίσχυση και την ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Εορδαίας.

Πιο συγκεκριμένα τα μηχανήματα έργου που προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας είναι τα εξής :

  • Καλαθοφόρο όχημα ικανό να παρέχει περίπου 16μ ύψους εργασίας και περίπου 8μ οριζόντιας εργασίας (αξίας 119.660 € με ΦΠΑ).

  • Λαστιχοφόρος Φορτωτής – Εκσκαφέας (αξίας 101.060 € με ΦΠΑ) .

  • Αποφρακτικό όχημα (αξίας 152.396 € με ΦΠΑ).

Η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης προμήθειας πραγματοποιήθηκε από Π.Δ.Ε. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010) και από ΣΑΤΑ.

Εξάλλου η δημοτική αρχή επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεση της, σχεδιάζει να προμηθευτεί και άλλα μηχανήματα έργου καθώς και οχήματα. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση, συνολικού κόστους 737.800 €, για ένταξη στο ΕΣΠΑ-ΕΤΠΑ.

Με το προγραμματισμό ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου, επιτυγχάνεται σταδιακά η βελτίωση υπηρεσιών για τους δημότες στο μέγιστο βαθμό, κάτι που αποτελεί και την βασική προτεραιότητα του Δήμου Εορδαίας.

 

17 σχόλια

  • Αντε χρησταρα να δουμε τι χειρισταραδες θα ανεβουν πανω στα μηχανηματα! Απο τους εκλεκτους που εχεις στο team σου!

  • μηχανηματα παιρνετε αλλα η πολη παρουσιαζει εικονα της πιο βρωμικης στην ελλαδα και αυτο αποδεικνυετε αρκει να παει κανεις να δει τι συμβαινει στο πρωην στρατοπεδο στο δρομο για ασβεστοπετρα εκει παρακαλω που στεγαζονται και οι τεχνικες υπηρεσιες του δημου και θα αντικρυσει ενα βομβαρδισμενο τοπιο γεματο απο βουνα απο μπαζα και ενω το θεμα εχει ελθει στην επιφανεια απο καποιον συμπολιτη μας και η πολη βοα,ο δημος εξακολουθει να κοιμαται και να σφυριζει αδιαφορα,αλλα απο δημοσιες σχεσεις ειμαστε πρωτοι

  • Αντε να δούμε τώρα που θα χιονίσει την Κυριακή θα τα βγάλουν να καθαρίσουν τους δρόμους ή θα περιμένουμε πάλι όπως τόσα χρόνια να φυσήξει νοτιάς και να ανέβει η θερμοκρασία πάνω από 0 βαθμούς Κελσίου μπας και λιώσουν μόνα τους. Για να σε δω κ.Χρήστο θα τα βγάλεις ή θα πάρεις την άδεια του κ.Φουρκιώτη?

  • Ε, να μη συγχαρούμε τον Δήμο για την ενέργεια αυτή; Ο προηγούμενος δήμαρχος περηφανευόταν για το απόθεμα αλλά δεν έβλεπε τα προβλήματα της καθημερινότητας…. Μπράβο στον Δήμο και καλοδουλευτα.

  • Εύγε Χρήστο. Με οποιαδήποτε δημοτική αρχή και εάν έχεις υπηρετήσει στο παρελθόν αλλά και στην τωρινή παράγεις ουσιαστικό έργο χωρίς πολλά λόγια. Μακάρι να είχαμε και άλλους που να μπορούσαν να προσφέρουν έστω και ελάχιστα στον δήμο μας αλλά κομματάκι δύσκολο. Άξιος.

  • και η πολη εξακολουθει να βρωμαει απο μπαζα και δυσωδια απτη αποδειξη το πρωην στρατοπεδο στο δρομο γι ασβεστοπετρα και ο πλακεντας με τον κεσκεριδη αγρον αγοραζουν,αθανατη πτολεμαιδα σε τι χερια πεφτεις

    • Και οχι μονο σε κεινον το δρομο. Απεναντι απο το χαγιατι στο εργοστασιο τσικ εχει ενα ρεμα τιγκα στο σκουπιδι. Ο ποδηλατοδρομος προς το νοσοκομειο το ιδιο. Αλλα οι καιλαριωτες ειναι για λαμπακια και τρενακια τα χριστουγεννα δε βλεπουν το δασος αλλα το δεντρακι και το τρενακι

  • εκει που ειναι οι τεχνικες υπηρεσιες να πατε να δειτε τι γινετε τα πιερεια και το βερμιο απο μπαζα και το περιεργο ειναι οτι τοσοι μηνες που μπαινοβγαιναν φορτηγα εκει κανεις δεν ειδε κανεις δεν ακουσε,τι να πεις

    • Το στρατοπεδο θα μπορουσε να ειναι στολιδι αλλα η βικυ και ο γρηγορης δεν ηθελαν να το δωσουν στους μαυροπηγιωτες να κανουν οικισμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.