Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Κοζάνης: “Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού”

11 Φεβρουαρίου 2021
16:05

 

Κύριε Υπουργέ Υγείας,

Με τυμπανοκρουσίες ανακοινώσατε για τα 1018 εμβολιαστικά κέντρα στη χώρα για να εμβολιαστεί ο ελληνικός λαός, χωρίς παραβλήματα .

Απ, έτη φαίνεται όχι μόνο προβλήματα έχουμε εμείς οι συνταξιούχοι αλλά μας δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Με τα εμβολιαστικά κέντρα πχ στο νομό μας, στέλνετε τους Συνταξιούχους να διανύσουν 50 χιλιόμετρα για να κάνουν το εμβόλιο,δηλαδή από χωριό της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης στην περιφερική ενότητα Βοΐου δηλαδή αναγκάζεται εμάς τους υπερήλικες με όλα τα προβλήματα υγείας και ηλικίας, να διανύσουμε αυτά τα χιλιόμετρα, αυτή είναι η φροντίδα για της ευπαθής ομάδες της κυβέρνησή σας.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης συμμετείχε στη μέρα δράσης για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας μαζί με εργαζόμενους και Συνταξιούχους την Τετάρτη 3/2 έξω από το κέντρο Υγείας κοζάνης για να διεκδικήσουμε:

Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των κέντρων Υγείας για να αναλάβουν τον εμβολιασμό, χωρίς καμία περικοπή της λειτουργίας του.

Άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού.

Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, ιδιωτικών κλινικών και εργαστηρίων, υποχρεωτική ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σχέδιο του εμβολιασμού.

Εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων [προσωπικό, εξοπλισμός, γραμματειακή υποστήριξη, χώροι] και της αναγκαίας εκπαίδευσης του προσωπικού για την ασφαλή διενέργεια του εμβολιασμού.

Μέτρα πρόληψης και μαζικά τεστ, πρόσβαση σ’ όλα τα διαθέσιμα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια.

6 σχόλια

  • Σντροφοι! Πρωτον απο Δευτερα τα κεντρα υγειας θα εμβολιαζουν κανονικα! Δευτερον η επιταξη δεν ειναι τσαμπα!! πληρωνει το κρατος κανονικοτατα μεχρι και την τελευταια γαζα του εργαστηριου – ιδιωτικης κλινικης!

  • Εμενα και στην αθηνα να μ ελεγαν να κανω εμβολιο θα πηγαινα !! Τωρα αυτοι που πανε σε σιατιστα και πτολδα ειναι 60 εως 64 χρονων .Νεοι δηλαδη τι συνταξιουχοι και κουραφεξαλα τσαμπουνάτε στον κοσμο ! Σιγα τα χιλοομετρα και ολοι αυτοι ειναι συνταξιουχοι του δημοσιου ή της Δεη θα κανουν μια βολτα και θα γυρισουν και το κανετε θεμα ? Κατι να πειτε απλα για να επιβεβαιωσετε την υπαρξη σας !! Αντε μας κουρασατε καθε μερα για καθε τι κατι ταχα λετε

  • Αληθεια ποιον εκφραζεται ? Ειδα σημερα 10 ατομα τουλαχιστον που σκλεισαν ραντεβου και ηταν απολυτα ικανοποιημενοι και χαρουμενοι , κανεις δσν γκρινιαζε για το που θα το κανουν ! Αλλα εσεις το βιολι σας γι αυτο δενξεκολατε απο το 5 τοις εκατο !!!

  • Συνταξιουχοι ετων 50

    Μετα ολοι διαμαρτυρονται γιατι κοβουν συνταξεις

    Ας μας πει καποιος χωρις κομματικες παρωπιδες πως ενω δουλευουν 2.500.000 θα παρουν συνταξη 3.000.000 και μαλιστα οι των δεκο πολυ υψηλων συνταξεων αναλογικα.

    Καθαρα μαθηματικα

    Και οταν βγαινεις στα 50-55 η ζημια ειναι μεγαλυτερη στο συστημα

    κομματικος στρατος που ανταμειφθηκε για την ψηφο του τοσα χρονια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.