kozan.gr: Γ. Καραβασίλης: “Εάν βοηθάει η παραίτηση μου είναι στη διάθεση των πολιτών και του Δημάρχου Εορδαίας…”

12 Φεβρουαρίου 2021
22:09
Πολλές φορές έχω αναφερθεί ότι είναι στοχοποιημένη η Εορδαία. Πολλοί έσπευσαν να με κατηγορήσουν. Οι λόγοι στοχοποίησης γνωστοί. Να περάσουν με ευκολία χωρίς αντιδράσεις τα σχέδια της κυβέρνησης για την Βίαιη απολιγνιτοποίηση και την κατασκευή όσο το δυνατόν περισσότερα φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα.
Ο κύριος Χαρδαλιας είναι διορισμένος υπουργός και αναφέρεται στον πρωθυπουργό της χώρας.
Οι βουλευτές και ο περιφερειάρχης είναι αιρετοί εκπρόσωποι του λαού της περιοχής μας και σε εμάς απολογούνται.
Πρέπει να σηκώσουν φωνή και ανάστημα απέναντι στην μεγάλη αδικία που συντελείται σε βάρος του λαού της Εορδαίας.
Έχουν ευθύνες.
Εάν βοηθάει η παραίτηση μου είναι στην διάθεση των πολιτών και του Δημάρχου Εορδαίας…

28 σχόλια

  • Παραιτησου να μας διευκολυνεις!Τωρα τι παριστανεις τον ηρωα?Εξαιτιας των ατυχεστατων δηλωσεων σας ολο αυτο το καιρο σερνεται ενα δήμο 45000 ψυχων που περιμενουν καθε Παρασκευη αν θα ανασάνουν, αν θα εχουν να ταισουν τα παιδια τους,αν δε θα τρελαθουν κλεισμενοι εδω κ δυο μηνες απο τις 6 το απογευμα!

  • Μόνο λογια ρε φίλε με όλο το σεβασμό πιστεύω ότι πρέπει να παραιτηθείς διαφορετικά είσαι γραφικός και κουράζεις.Αντε να δούμε πόσο μάγκας είσαι γιατί οποίος λέει παραιτουμε φεύγει δεν περιμένει τον δήμαρχο και άλλους να τον πείσουν.Αλλα και πάλι με όλο το σεβασμό μόνο εντυπώσεις.

  • Βοηθα βοηθα λεει ο ενας , ξεκινα λεει ο αλλος…
    αντε να σε δουμε ο παραλος… αχαχαχα καλα ρε τοσο αφρολεξ γινεται να ειστε? Το προβληματακι σας και ο πονος σας ειναι αν θα παραιτηθει ο Καραβασιλης γιατι εχετε τα θεματακια σας μαζι του? Οχι να ξαναβρουμε τις ζωες μας παλι και να κινηθει η αγορα και ο κοσμος οπως ειμασταν μεχρι το 2019? Αντε και πειτε πως την Δευτερα το πρωι παει πεταει ενα χαρτι στο Δημο και λεει παραιτουμαι και γεια σας… θα αλλαξει κατι? Θα δει η μιζερη ζωουλα σας χαιρι και προκοπη ετσι?
    Και κατα τα αλλα μετα αν μιλαω εγω υστερα για κουλη κλπ.. πεταγεστε και λετε τις μαλ…. ανοησιες σας για κομματικα και λετε αυτα που λετε οι διαφοροι…ανωνυμοι και μη… εδω μεσα! Και εσεις τα ιδια κανετε! Αιντε ζουλαπια αιντε…ασχοληθειτε με εναν καραβασιλη εσεις
    και καθηστε μεσα να μην αντιδρατε σε τιποτα και να κλαιγεστε απ τον καναπε μονο οσο το κρατος των Αθηνων σας ισοπεδωνει τα δικαιωματα και τις ζωες.

    • Ωπα σιγα αντιδραστικε εσυ. Προσεχε μη παθεις καμια κραμπα οταν σηκωθεις απο τον καναπε για να αντιδρασεις. Πανε παρε τον καραβασιλη απο το χερι και βγειτε να ξεσηκωθειτε και μεις θα ακολουθησουμε. Ολα τα αλλα που γραφεις ειναι αερολογιες. Εμεις εχουμε μιζερες ζωουλες και συ ζεις στο dubai χωρις περιορισμους. Το μονο που θελουμε ειναι πολιτικους με μπαλακια. Οχι μπαλακια πολιτικους. Τωρα με εβδομαδιαιες ανακοινωσεις για να τσιμπαει ο αμορφωτος λαος δε γινεται δουλεια και λογικο ειναι να υπαρχουν τετοια σχολια εδω μεσα για εναν ανθρωπο συνδικαλιστη που τοσα χρονια μπορουσε να κανει πολλα και θυμηθηκε ξαφνικα το 2020 τη λεξη απολιγνιτοποιηση για παραδειγμα.

  • Τώρα λες ότι θα παραιτηθείς δηλαδή από ποιον εξαρτάται η έξοδος σου .ρε μας δουλεύεις και ο δήμαρχος σε κρατάει ίσα ίσα θα χαρεί να πάρεις τον δρόμο της επιστροφής εσύ και οι κομπάρσοι σου.
    Άντε γεια,,,

  • Αυτοί που εκλέχτηκαν από τον δήμαρχο μέχρι και τον τελευταίο από της παρατάξεις μόνο λόγια λόγια λόγια είστε όλοι αλλά πράξεις κανένα σας αλλά η επόμενες εκλογές έρχονται θα δείτε που θα πάτε και εσείς καλό βραδυ

  • Μετα απο τα γραφομενα πρεπει η μαλλον επρεπε ηδη να εχεις παραιτηθει για να εχεις προσωπο.οι πολιτες που τους επικαλεστηκες μιλησαν.

  • Λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι ο Καραβασίλης και η παραίτηση του δεν θα αλλάξει κάτι στην τοπική κοινωνία.Το πρόβλημα όμως κύριοι είναι ο αλαζονικός Καραβασίλης η αλαζονική αντιδήμαρχος ο θρασύς δημοτικός του σύμβουλος όλο το καταλάθος στην δημοτική αρχή που αναγκάζεται ο δήμαρχος να κρατάει.Η αγορά δεν έχει ανάγκη από λόγια κούφια έχει ανάγκη από ρευστότητα που αν δεν δώσουν λύσεις οι βουλευτές θα σβήσει.Ο Καραβασίλης και οι λοιποί του δεν θα σώσουν την τοπική κοινωνία άλλωστε είδαμε το ποσοστό του πόσοι ποια ψήφοι!
    Αν είσαι μάγκας πάνε στην Αθήνα Καραβασίλη και χτύπησε πόρτες όχι λόγια στο διαδίκτυο που ειλικρινά κούρασες με το θέμα κάθε εβδομάδα και με την Απολιγνιτοποιηση τι νομίζεις ποια ποιος είσαι ο άγιος Σώστης σε έπιασε τόσο πόνος δεν νομίζω,,,,,,,

    • Ειδαμε και τον δημαρχο της καρδιας μας που παει χτυπαει πορτες στην αθηνα (και χωρις φακελο) τρωει τα χαστουκια και ερχεται και κανει ανακοινωσεις τυπου καραβασιλη. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν. Επαγγελμα: πολιτικος. Αυτο τα λεει ολα

  • Φίλε κουράζεις,,,,να σε μαζέψει ο δήμαρχος κάθε εβδομάδα μια ανακοίνωση και τέλος ο μάγκας απευθύνεται στους υπουργούς χτυπάει πόρτες στα υπουργεία εσύ άλλωστε συνδικαλιστής ξέρεις που θα πας έχεις γνωριμίες ε σύντροφε? Τι δεν έχεις Κοτσια? Ήρεμα ρωτάω με όλο το σεβασμό όπως λες χαρακτηριστικά και εσύ.

  • Κλαίω Καραβασίλη μας έπεισες ποιους δουλεύεις ? Δεν πείθεις πάνε οι εποχές σου αυτά τελείωσαν . Όλη μέρα γράφεις στο fb μέχρι εκεί στους βουλευτές πηγές χτύπησες το χέρι ? ΟΧΙ λόγια λόγια του καναπέ φτάνει !!!!!

  • Βάζεις κάθε βδομάδα μια ανάρτηση πόνου έχεις και πέντε μετρημένους να σε χειροκροτανε έχεις τα ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ να σε σιγονταρουν φροντίδες να τακτοποιήσεις κάποιους και κουνάς το δάχτυλο.βλεπεις ότι σε γράφουν οι ποιο πολλοί , βλέπεις γίνεσαι γραφικός ΦΤΆΝΕΙ όμως δεν θέλουμε τις συμβουλές σου.τι νομίζεις η κυβέρνηση θα ακούσει και θα φοβηθεί? Κάτι τέτοιοι καταστρέψανε την ΔΕΗ και τώρα δάκρυα ψεύτικα άντε από δω…….

  • Που είναι η παραίτηση ? Πήρε αναβολή για την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση ΛΟΚ νταουν βρε τι λες ακούς τι λες η το κάνεις επίτηδες για να γράφεις κάτι πότε στην ιστορία δεν παραιτήθηκε συνδικαλιστής μα ΠΟΤΈ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.