Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr: Ακαθάριστοι από τα χιόνια οι δρόμοι στην περιοχή Hπειρώτικα. Με δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την οδό Αγίων Σαράντα (Φωτογραφίες)

13 Φεβρουαρίου 2021
13:51

 

Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr: Ακαθάριστοι από τα χιόνια οι δρόμοι στην περιοχή Hπειρώτικα. Με δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την οδό Αγίων Σαράντα.

 

21 σχόλια

      • Ξέρεις τι είναι το χειμερινό ελαστικό;; Είμαι όλη την μέρα στον δρόμο, με χειμερινά ελαστικά. Κανενα μα κανενα πρόβλημα. Άντε που θέλουν όλοι να βγουνε με καλοκαιρινά….. έλεος πια. Δεν είμαστε Κρήτη.

    • Είσαι τραγικός. Το ότι μπορεί ο κάθε ένας να μην έχει χρήματα για χειμερινά δεν σημαίνει ότι πρέπει να φταίει. Και για να προλάβω την ηλίθια απάντηση σου πως να μην έβγαινε έξω αν δεν έχει χρήματα για ελαστικά. Σκέψου ότι μπορεί να συντρέχει λόγος ανάγκης έκτακτης η μη. Άσχετε. Αχαμπαριαστε. Όσο για το δήμο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του. Μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια. Ήταν. Έτοιμοι όπως μας έδειξαν χθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έτοιμοι για τη φωτογραφία και μόνο για αυτή. Σε όποιον δρόμο και αν περάσεις ηπειρώτικα σκουρκα πλατάνια. Κρεβατάκια. Δεν έχει περάσει ούτε για δείγμα.

      • βαλε αλυσιδες τοτε φιλε μου! εισαι επικινδυνος να κυκλοφορεις με θερινα ελαστικα ! αν γλυστρισει το αμαξι και χτυπησει εναν διερχομενο πεζο, ο δημος θα φταιει ή αδιαφορια σου?

    • Πιάσε κανά φτυάρι και καμιά τσουγκράνα και μάζεψε κανά χιόνι τότε τεμπέλη , αφού νοιάζεσαι τόσο πολύ.
      Άσε τα σχόλια στο Κοζάν και κουνήσου.
      Που σου φταιξαν εσένα τα ελαστικά , άιντε άιντε να σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους. Αφορμή για κράξιμο είστε μόνο και ουσία μηδέν

  • Μην παραπονιεστε !στην Πτολεμαιδα που ριχνουν αλατι ,στον αερα οχι στον δρομο ,σε κανει ασπρο απο πανω μεχρι κατω και σου βγαζει και τα ματια αν δεν προλαβεις να τα κλεισεις !!!

  • Κι εγώ με χειμωνιάτικα λάστιχα και πάλι δεν έβγαινα. Πήραμε τα φτυάρια και ανεβήκαμε. Τουλάχιστον ας καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους…

  • Το μεσημέρι η χιονόπτωση σταμάτησε και οι άνθρωποι του Δήμου δεν έκαναν τον κόπο να καθαρίσουν ούτε την Ανδρέα Παπανδρέου. Οι εργαζόμενοι κάνουν δουλειά. Οι προϊστάμενοι τους καπνίζουν και ο Δήμαρχος τρώει φυστικια

    • δεν την καθαρισαν λόγο ονόματος της οδου! Ακου εκει Ανδρεα Παπανδρεου! αν την λέγανε Κωνσταντινου Μητσοτακη ισως κάτι γινόταν!

  • Εκεί στην περιοχή του Δημοτικού θεάτρου όσοι κατεβαίνουν ακόμα και με χιονολάστιχα κάνεις πατινάζ, άμα ρίχνεις μόνο αλάτι και δεν καθαρίζετε, χειρότερα είναι! Γίνεται σαν λάσπη,Παθών σήμερα, ευτυχώς πήγαινα αργά!

  • Μαλουτα εσκουζες πριν 2 χρόνια προ εκλογών, τότε με χειρότερες συνθήκες όλη μέρα έριχναν αλάτι.Σήμερα όλοι οι δρόμοι με χιόνι πουθενά αλατιερες

  • Πόσο γκρίνιαρηδες μπορεί νά είστε, καί ποσο κακοι άνθρωποι, χειμώνας είναι καί θα χιονηση, εκτός καί είναι η δουλειά σάς νά τό κάνετε συστηματικά αυτό, νά τους δικάζεται όλους,
    Μιζέρια, κακία, ρουφιανιά, γκρίνια, κόμπλεξ, όλα αυτά μαζί είστε οι σχολιαστές σέ όλα τα άρθρα του παροντος σαιτ.
    Καί κάτι άλλο αν ήταν καλή οι άνθρωποι στην περιοχη θά καθόταν καί η εβραιοι

  • Λένε κάποιοι εδώ μέσα ότι αν βάλουμε όλοι χειμερινά λάστιχα, δε θα έχουμε πρόβλημα. Όταν φίλοι μου το χιόνι σε κάποια στενά φτάνει μέχρι τη μέση της πόρτας του αυτοκινήτου, ούτε τα χειμερινά λάστιχα θα σε σώσουν, ούτε οι αλυσίδες. 4×4 με υπερυψωμενες αναρτήσεις πρέπει να έχεις, απ’ αυτά που περνάνε πάνω από αλλά αυτοκίνητα.Κατι τέτοιοι σαν κι εσάς υπάρχουν μόνο για να κράζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.