Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, τη Δευτέρα 24 Απριλίου

19 Απριλίου 2017
13:24
Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου «Αγροτική οδοποιία στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις Βελβεντού»

  2. Περί του τρόπου δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων κατά μήκους της επαρχιακής οδού που συνδέει τους οικισμούς Βαθυλάκκου – Μεσιανής – Κουβουκλίων – Ροδίτη».

  3. Περί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της πρότασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Βελβεντού.

  4. Περί του τρόπου δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή πεζόδρομου στο Ο.Τ. 52 στα Σέρβια».

  5. Περί σύστασης επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Στεγανοποίηση δεξαμενής Δ4 ΤΟΕΒ Βελβεντού».

  6. Περί συγκρότησης επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης οδού στην Τ.Κ. Μεταξά».

  7. Περί απευθείας ανάθεσης προμήθειας καυσίμων στο Δήμο και στα Νομικά Πρόσωπα

  8. Περί τροποποίησης της 119/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό τελών-δικαιωμάτων και προστίμων (σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης).

  9. Αποδοχή διαφόρων ποσών και κατανομή πιστώσεων

  10. Έκδοση ψηφίσματος για την παραχώρηση εκτάσεων στην Τ.Κ Ιμέρων.

  11. Τροποποίηση της 9-2015 Α.Δ.Σ σχετικά με την συνέχιση οικονομικής συνδρομής για τις νομικές βάσεις πληροφοριών α)Νομοτέλεια και β) Δήμος ΝΕΤ.

  12. Περί μακροχρόνιας μίσθωσης Δημοτικής έκτασης 500 τ.μ (τμήμα του αρίθμ. 3856 τεμαχίου) στην Δ.Κ. Σερβίων.

  13. Περί μακροχρόνιας μίσθωσης του υπ. αριθμ. 435 Δημοτικού ακινήτου, εκτάσεως 17.875,00 τ.μ. αναδασμού Σερβίων έτους 1991 για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.

  14. Τροποποίηση της 174/2013 Α.Δ.Σ σχετικά με την απασχόληση ασκούμενων μαθητών του ΟΑΕΔ στον Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

  15. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014, του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων –Βελβεντού».

  16. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2015, του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερβίων –Βελβεντού».

  17. Περί μεταφοράς υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στο κτίριο «Ράπτη».

  18. Υποβολή πρότασης ένταξης στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) 2012-2016 Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, του έργου με τίτλο : «Υποστήριξη ανάπτυξης της Ομάδας Αγελαδοτρόφων Ι.Κ.Ε.».

  19. Ορισμός επιτροπής παραλαβής υλικών και υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

  20. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών στην επιτροπή παραλαβής εκτελούμενων δημοτικών έργων αξίας έως 5.869,41 Ευρώ.

  21. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές παραλαβής έργων του Δήμου αξίας άνω των 5.869,41 Ευρώ

  22. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή στην επιτροπή ελέγχου σταυλισμού και επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων.

  23. Ορισμός μελών στην επιτροπή για το κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν χωρίς άδεια και για την προσωρινή και οριστική σφράγιση των, μετά την επιβολή διοικητικής ποινής.

  24. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) της Π.Ε.Δ.

  25. Σύσταση Τριμελούς Επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών.

  26. Συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών Διαφορών με συμβιβασμό

  27. Περί ορισμού επιτροπής για την εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου.

  28. Περί ορισμού εκπροσώπου για την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών χώρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.