Δήμος Βοΐου: Αύριο δεν θα γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών σε όλες τις δημοτικές ενότητες και παρακαλούνται οι δημότες να μην μεταφέρουν τα σκουπίδια τους στους κάδους.

14 Φεβρουαρίου 2021
20:02
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται η μάχη με το χιονιά στο δήμο Βοΐου. Στα 15 οχήματα του Δήμου που επιχειρούν έχουν προστεθεί 7 οχήματα ιδιωτών. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κομμάτι του δικτύου του δήμου είναι προσπελάσιμο (χρειάζεται αλυσίδες), ενώ έχει διανοιχτεί ο δρόμος για το 80% των κτηνοτροφικών μονάδων. Σύμφωνα με τα στατιστικά πού αντλεί ο δήμος από το σύστημα GPS τα οχήματα του δήμου μαζί με αυτά των ιδιωτών έχουν διανύσει σήμερα πάνω από 2500 χλμ. Για αύριο δεν θα γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών σε όλες τις δημοτικές ενότητες και παρακαλούνται οι δημότες να μην μεταφέρουν τα σκουπίδια τους στους κάδους. Τα εκχιονιστικά του δήμου θα ξεκινήσουν από τα χαράματα της Δευτέρας για τον εκχιονισμό των εναπομεινάντων σημείων αλλά και τη συνεχή ρίψη αλατιού μιας και αναμένεται το δίκτυο να είναι παγωμένο λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών και ιδιαίτερα επικίνδυνο για όσους μετακινούνται. Ακόμη μία φορά εφιστούμε την προσοχή στους δημότες μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.