kozan.gr: Συγκινημένος, βαθύτατα συναισθηματικά φορτισμένος κι απολογητικός, ο Κ. Κύργιας, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κόρη του Έρη Κύργια, τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου, λέγοντας: “Κάθε φορά που με συγχαίρουν για την επιτυχία της κόρης μου εγώ νιώθω περισσότερες τύψεις κι ενοχές που κουβαλώ χρονιά τώρα στη συνείδησή μου – Η αλήθεια είναι πως πολλά χρόνια ήμουν ένας αθέατος παρατηρητής της πορείας της κόρης μου ενώ δεν ήμουν κοντά της ως όφειλα ιδιαίτερα μετά το χωρισμό με τη μητέρα της. Ντρέπομαι γι’ αυτό και ζητώ δημόσια συγγνώμη” (Βίντεο)

15 Φεβρουαρίου 2021
21:06

 

Συγκινημένος, βαθύτατα συναισθηματικά φορτισμένος κι απολογητικός, ο Κ. Κύργιας, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κόρη του Έρη Κύργια, τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου, λέγοντας: “Κάθε φορά που με συγχαίρουν για την επιτυχία της κόρης μου εγώ νιώθω περισσότερες τύψεις κι ενοχές που κουβαλώ χρονιά τώρα στη συνείδησή μου – Η αλήθεια είναι πως πολλά χρόνια ήμουν ένας αθέατος παρατηρητής της πορείας της κόρης μου ενώ δεν ήμουν κοντά της ως όφειλα ιδιαίτερα μετά το χωρισμό με τη μητέρα της. Ντρέπομαι γι’ αυτό και ζητώ δημόσια συγγνώμη” . Δείτε τι ακριβώς είπε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

 

 

14 σχόλια

  • δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί σε ότι αφορά τη σχέση του με την κόρη του, αυτή η κίνηση του για μένα είναι άξια συγχαρητηρίων και δείχνει αξία !

  • Φαίνεται ο κ.Κύργιας μπορεί να πάρει το λόγο να μιλήσει για 3 λεπτά για εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτημα (και καλά έκανε), ωστόσο η αντιπολίτευση δε δικαιούται ούτε 10 δεύτερα…

    Μάλλον κάποιοι ζήλεψαν κυβερνητικές μεθόδους σίγασης απόψεων στα ΜΜΕ.

    Και εις ανώτερα ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!!!

      • Η διαφορετική άποψη ονομάζεται κόμπλεξ!

        Άντε και εις ανώτερα λέμε!

        φτου σας μη σας ματιάξει ο Μητσοτάκης!

        (αμφιβάλλω πολύ αν θα είναι ανώτερα η ερημοποίηση που θα γραφτεί στις πιο μαύρες σελίδες του τόπου – αλλά δεν πειράζει στραβός είναι ο γυαλός ποτέ εσείς οι κυβερνώντες!)

  • Τα παιδιά μας οφείλουμε σαν γονείς να τα υποστηρίζουμε να τα βοηθάμε και να ειμαστε δίπλα τους, οταν δίνουν την μάχη τους για να πετύχουν τον στόχο τους, ωστε να καταφέρουν να κανουν αυτο που αγαπαν και αυτο που πιστεύουν οτι θα τους κάνει ευτυχισμένους στην ζωή τους.Η Δημόσια συγγνώμη , οταν το παιδί μας βρίσκεται ηδη στο” βαθρο του νικητή”.Μοιάζει σαν να θέλουμε να καρπωθούμε κατι απο την επιτυχία του.

    • Ο γενναίος και αληθινος πατέρας, βρίσκει τον τρόπο και επικοινωνεί με το ΠΑΙΔΙ του,για να το συγχαρεί. Δεν το κάνεις αυτο εν μέσω Δημοτικου σύμβουλίου

      • μπραβο σου,παρα πολυ καλα τα λες.δεν βγαζεις ντουντουκα, τα λες κατ ιδιαν.αν δεν ηταν η κορη του σε αυτην την θεση θα τα ελεγε ολα αυτα? κανονικα πρεπει να μας πει την συνεχαρει?την πηρε τηλεφωνο? η λογια του αερα.

  • Τζάμπα μάγκας αν κρίνουμε απο το timing που το “θυμήθηκε” και τον τρόπο που επέλεξε να το μοιραστεί (δήμόσια)…Ενταξει, κάθε λεπτό δημοσιότητας μετράει μάλλον…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.