Δήμος Κοζάνης: Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

17 Φεβρουαρίου 2021
11:55

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, λόγω του παγετού.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

37 σχόλια

  • συμφωνω με αυτην τη αποφαση διοτι δεν γινετε τα παιδια να πανε σχολειο με 1 2 η με -βαθμους και επισης τα περισοτερα πεζοδρομια ειναι παγωμενα πως θα περπατησουν τα παιδια ! και επισης το υποργειο θελει ανοιχτα παραθυρα δεν γινετε με ποληκες θερμοκρασιες να κανουν μαθημα τα παιδια

  • ΜΠΡΑΒΟ……… ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ……. ΜΠΡΑΒΟ

  • Ο Δήμος Κοζάνης πήρε μέτρα κατά της κακοκαιρίας: “Έκλεισε τα σχολεία”

    Η πολιτεία πήρε μέτρα κατά της πανδημίας: “Μας έκλεισε μέσα”

    Οι πολίτες βοηθάνε στα μέτρα κατά της πανδημίας: “Καρφώνουν την Κυρα Κατίνα που πετάει τα σκουπίδια ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ”

    Μπράβο μας, όλοι μας κάνουμε το καθήκον μας!!!!!!!

    • Θα ήθελα σας παρακαλώ με επιχειρήματα και ΜΟΝΟ ή με επίσημες έρευνες από Πανεπιστήμια, να μου αιτιολογήσετε τον χαρακτηρισμό “Τεμπέληδες” τον οποίο αποδίδετε στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

    • Όταν μιλάς για τεμπέληδες μάλλον κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Σου απάντησε όμως γονέας παρακάτω. Εγώ τίποτε άλλο δεν θέλω να σου πω «κύριε» Ι. Στο στρατό πρέπει να ήσουν Ι5. Τέτοιος μοιάζεις.

    • Μπορεις κυριε η κυρια Ι
      με κατατακτηριες να περασεις στην σχολη
      να αποφοιτησεις
      να δωσεις ΑΣΕΠ
      να περασεις ΚΑΙ να λεγεσαι και εσυ ΤΕΜΠΕΛΗΣ !!!
      βλέπω οτι ζηλευεις γι αυτο το λεω …..

  • Ποιοι είναι οι τεμπέληδες; Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές; Ούτε λεπτό δε σταμάτησαν να κάνουν μάθημα. Άξιοι που μπόρεσαν να προσαρμοστούν περισσότερο από όλους μας σε όλες τις αλλαγές και τις συνθήκες. Τα παιδιά μας δε σταμάτησαν λεπτό να κάνουν μάθημα είτε στα χιόνια είτε στο λοκ ντάουν. Μάλλον έχετε άχτι και δεν έχετε παιδιά.

    • Μισή ώρα αντί για 45, 15 ώρες το πολύ αντί για 21 και μάθημα της πλάκας εκτός από εξαιρέσεις. Πολλοί δε, μηδέν ωράριο αλλά ο μισθός κανονικά. Αλλού λοιπόν. Η πραγματικότητα δεν έχει σχέση με άχτι και παιδιά έχουμε. Εκτός αν τα παραπάνω δεν είναι πραγματικά και τα θες ονομαστικά.

      • 35 λεπτά κ όχι μισή ώρα.Στη Β/θμια αυτό. Στην Α΄βάθμια ίσως να είναι και περισσότερη η διάρκεια. Τα οποία είναι σαν μιάμιση ώρα στην τάξη. Δεν ξέρεις, γι΄αυτό μιλάς. Την εβδομάδα δε που τρέχει, και όσες από τώρα ακολουθήσουν λόγω καιρού, το ωράριο είναι ακριβώς το ίδιο με του σχολείου.Έλα εσύ να διδάξεις σε συμπυκνωμένη πίεση και κούραση ,για να΄χεις την κατάσταση υπό έλεγχο, και τότε ξέρασε ό,τι διαρκώς ξερνάς και σε άλλες αναρτήσεις.

      • Δυστυχώς δεν μιλάτε με επίσημα επιχειρήματα και έρευνες πανεπιστημίων, αλλά εκφράζεται καθαρά την προσωπική σας τοποθέτηση χρησιμοποιώντας νόρμες και στερεότυπα που προέρχονται από τις αντιλήψεις της κοινωνία μας γεμάτες ρατσισμό και προκατάληψη έναντι της πνευματικής και καλλιτεχνικής παραγωγής. Με την ίδια λογική σας, ¨τεμπέλης¨ είναι κάθε καλλιτέχνης και κάθε συγγραφέας ή ποιητής, και άρα, κάθε άνθρωπος που στα δικά σας μάτια, δεν κάνει ότι εσείς.
        Επίσης, με τέτοιες αντιλήψεις σαν τις δικές σας, που λέτε ότι έχετε παιδιά, προωθείτε και ενισχύεται τις νόρμες και τα στερεότυπα στα ίδια σας τα παιδιά, έναντι της πνευματικής εργασίας, το ρόλο και τις αξίες των εκπαιδευτικών και τόσων άλλων επαγγελμάτων.
        Δυστυχώς, κάθε φορά που γράφετε με τόση χαρά το Τεμπέληδες, θλίβομαι για το πως μεγαλώνουν τα νέα παιδιά.

        • Ενώ εσύ μας απέδειξες τα λεγόμενά σου με έρευνες πανεπιστημίων! Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις ότι δεν είναι η πλειοψηφία των δασκάλων τεμπέληδες; Ή νομίζεις ότι το γεγονός πως υπάρχουν κι αλλού σε ξεπλένει; Κανείς δε μίλησε για τον εκπαιδευτικό θεωρητικά. Για τον Έλληνα δάσκαλο μιλάμε.

          • β) Η πλειοψηφία των..πάλι κάνετε κοινωνικές κατηγοριοποιήσεις και γενικεύσεις. Οχί!! η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών πλέον στελεχώνεται από αναπληρωτές, νέους και νέες, με άπειρα πτυχία και διδακτορικά, οι οποίοι γυρνάνε όλη την Ελλάδα απλήρωτοι και με ελάχιστα μέσα και πόρους, ώστε να προσφέρουν πνευματική εργασία για τα παιδιά. Αυτό, που έχετε στο μυαλό σας, από την παλαιά δική σας επαφή με τη γνώση, παύει με την πάροδο του χρόνου στην Ελλάδα.

            Εσείς έχετε αναρωτηθεί που ανήκετε: στην πλειοψηφία ή στην μειοψηφία του επαγγέλματος σας; Κι αν σας γνωστοποιήσουν ότι θεωρούν ότι είστε στη μειοψηφία;

  • Αναρωτιέμαι αλήθεια πώς μερικοί ευτυχώς λίγοι σχολιάζουν βγάζοντας κακία και μιζέρια για τούς καθηγητές και τούς δασκάλους. Από πλευράς δημοτικής αρχής οι δρόμοι είναι καθαροί,τσ πεζοδρόμια είναι καθαρά οι αυλές από τά σχολικά συγκροτήματα είναι καθαρά στα χωριά τού δήμου οι δρόμοι είναι καθαροί οι αυλές των σχολείων είναι καθαρές η θερμοκρασίες το πρωί είναι αρκετά κάτω από το μηδέν αυτά αλήθεια δεν μετρούν ώστε νά μείνουν κλειστά τα σχολεία.

    • ενταξι με ανοικτα παραθυρα δεν γινετε τα παιδια να κατσουν στις αιθουσες το υπουργειο λεει ανοικτα παραθυρα πως θα κατσουν τα παιδια στην αιθουσα !

  • Φτασαμε σ’ αυτο το τραγικο σημειο να κατηγορουμε τους δασκαλους και τους καθηγητες;
    Προσωπα σεβασμια και σεβαστα σε γονεις και μαθητες σ’ολες τις εποχες;
    Ω! χρονοι! Ω! ηθη!

  • Ποτέ δασκαλος η καθηγητης δεν κατηγορησε σε σχόλια,εναν επαγγελματια η εναν άλλον λειτουργο ως τεμπελη!!!
    Το ηθος του και η αξιοπρεπεια του,τον κρατουν αιχμαλωτο στην ανθρωπια του!!
    o tempora o moresllll

  • Αγαπημενοι μου μαχιμοι συναδελφοι,δασκαλοι και καθηγητες,οταν σας πληγωνουν τα λογια,να θυμαστε” Δασκαλε,δείξε μου τον δρόμο”

      • Να απαντήσω εγώ σε σένα λοιπόν ότι έχω παιδιά κ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους δασκάλους τους πρώτον κ δεύτερον έχω μάθει κ συνεχίζω να τα μαθαίνω να σέβονται τους ανθρώπους κ πόσο μάλλον τους δασκάλους τους που τους μαθαίνουν γράμματα τώρα αν εσείς έχετε πρόβλημα με τούς εκπαιδευτικούς κ τους θεωρείται τεμπέληδες είναι δικό σας πρόβλημα,άλλωστε σε κάθε ποστ που βγάζει το Κοζάνη το μόνο που βλέπω κ διαβάζω πάντα είναι μια κακία έναν χλευασμό προς το πρόσωπο εκπαιδευτικών, δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών, ιδιωτών κκκκκκ πάει λέγοντας μόνο που ξεχάσατε να μας πείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε εσείς που μόνο κρίνετε κ νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα.

      • Δείχνουμε την έξοδο απ΄τη συζήτηση με τύπους σαν εσένα, χαβαλετζήδες του ίντερνετ που δεν συναισθάνονται τη σοβαρότητα των πραγμάτων. Άντε,γιατί πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου.Τέλος.

  • Ολα τα παιδια ειτε μαθαν γραμματα ειτε δεν μαθαν σεβονται τους δασκαλους!
    Η μανα του υβριστη ηθελε να γινει το παιδι της δασκαλος,αλλα αυτος αετό πετουσε!Ι 5 στο σχολειό,Ι15 στον στρατο!!
    Βγαζει τις ενοχες του και κουβαλαει στην πλατη του την ανικανοτητα του!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.