Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο Δήμο Εορδαίας

18 Φεβρουαρίου 2021
12:39

 

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, των Γυμνασίων, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

18 σχόλια

  • Απαράδεκτοι τι είναι αυτά; κλειστά σχολεία με μισό εκατοστό χιόνι (το υπόλοιπο έλιωσε) και με 10 βαθμούς έξω; πάμε καλά; τι είναι τα παιδιά από ζάχαρι; ας σοβαρευτούμε λιγάκι

    • Τί λες; χαμηλές θερμοκρασίες και ανοιχτά παράθυρα; να στείλεις εσύ τα παιδιά σου. Καημένε, όλοι τώρα θα εκπαιδευτείτε, όλοι τώρα θα πιείτε καφέ ή θα γυμναστείτε …και η πόλη δεν βγαίνει από το κόκκινο !Δείξε εσύ σοβαρότητα, λίγη όχι πολύ!

    • Κανε υπομονη ανωνυμο τρολ
      απο Δευτερα θα μπορεις να στελνεις το παιδι ελευθερα σχολειο , και θα πινεις ανενοχλητα τον καφε με οποιον η οποια τον πινεις , συγνωμη που για μια εβδομαδα λογω Μηδειας σου χαλασαμε τα σχεδια. Αντεεε…ξαφνικα μας βγηκατε ολοι αγαπησιαρηδες με την μορφωση
      5 μηνες σχεδον που ειναι τα σχολεια κλειστα με τις μπαρουφες του Μητσοτακη και τα παιδια σας ειναι πισω απο μια οθονη και εχουν λαλησει δεν εχετε κανει κανενα θορυβο να πειτε το παραμικρο η κακοκαιρια Μηδεια σε ενοχλησε για μια μερα ακομη.

    • αρχικος ανωνυμος (και διαφοροι αλλοι εδω μεσα με τις ιδιες αποψεις) ειστε για τα πανηγυρια. ειμαι 42 χρονων, σημερα περναω με τα ποδια απο το πετρινο δημοτικο κατα τη 1 το μεσημερι και ολο το πεζοδρόμιο απο την πλευρα της προσοψης του σχολειου που περασα ειναι παγοδρομιο (και ειναι η πλευρα που την χτυπαει ο ηλιος αυτες τις ωρες). περπατουσα με χιλιες προφυλαξεις. και ολα τα πεζοδρομια της οδου Παυλιδη – Αδαμοπουλου γεματα χιονι και παγωμενο στα σκιερα σημεια. και θα πανε σχολειο τα μωρα; τα 10 χρονα;
      και μιλανε και διαφοροι αλλοι εξυπνοι εδώ μεσα οτι με την τηλεκπαιδευση ταχα τα παιδια υποφερουν στις οθονες 4 – 5 ωρες τη μερα. οταν αγοραζετε στα παιδια σας tablet και κινητα απο τη γεννηση τους, youtube και netflix 15 ωρες το 24ωρο κάθε μερα, για να τα εχετε αποσχολημενα και να μην χρειαζεται να ασχοληθειτε μαζι τους, τότε οι οθονες δεν πειραζουν, ε;
      ρε δεν χρειαζονται τεστ κορονοιου, τεστ ανοησιας (να το πω ευγενικα) χρειαζεται να βγαλουν, αλλα και αυτά να υπηρχαν δεν θα καταλαβαινατε τί θα εδειχναν.

      • Καταρχην γιατι τσουβαλιαζεις εσυ?
        Επειδη το κανουν καποιοι στα παιδια τους δεν σημαινει οτι το κανουν και ολοι.
        Εμεις τα μεγαλωνουμε με μπαλες και ποδηλατο οχι με ενα ταμπλετ στο χερι ουτε με πανακριβα iphone.

        Κι αν δεν εχεις ιδεα απο την εκπαιδευτικη διαδικασια καλυτερα μην μιλας γιατι εκτιθεσαι. 5 μηνες τα σχολεια κλειστα…ζητημα τα παιδια να εμαθαν εστω και 2 πραγματα πισω απο μια οθονη. Ενα 72% των παιδιων αν τα ρωτησεις αισθανονται πως δεν διδαχτηκαν τιποτα με μπολικο καθολου και νιωθουν αγχωμενα και το τι μελη γενναισθαι στο μελλον τους. Πιο αποτυχια μετρο απο αυτο που επεβαλε η τυπισα που το παιζει υπουργος παιδειας δεν εχει ξανα υπαρξει. Η προχειροτητα και η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Πηγαινε εσυ και κανε εργαστηριακα μαθηματα πισω απο μια οθονη να σε δουμε ποσο θα τα καταφερεις.

  • Κάνε εσύ μάθημα με ανοιχτά παράθυρα….και τις αυλές γεμάτες χιόνι…προσπαθούν να τις καθαρίσουν για να μη σπάσει κάνα κεφάλι….άσε που λίγο θα ηρεμήσει το θέμα Κόρινθος….πόσα τμήματα είναι κλειστά ξερεις άραγε;;;;

  • Σωστή η απόφαση, εξάλλου γίνεται τηλεκπαίδευση. Δε χάθηκε ο κόσμος να μείνουν τα παιδιά στη ζεστασιά του σπιτιού μας μια μέρα παραπάνω.

  • Πολύ αστείο σε βρίσκω. Εγώ θέλω τα παιδιά μου να μην κάθονται δέκα πέντε ώρες μπροστά σε μια οθόνη θέλω να μάθουν γράμματα αλλά και να διαμορφώσουν ένα σωστό χαρακτήρα κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ με την διαδικτυακή διδασκαλία μάλλον είναι πολύ κακό αυτό που θελω

    • Εγώ σας βρίσκω πιο αστείο γιατί όπως λέει και η κυβέρνηση σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και η υγεία όλα τα άλλα έπονται και μπορούν να αναπληρωθούν …Κάντε επιτέλους μια σωστή ιεράρχηση .

    • Θες να μετρησουμε στους 5 μηνες που ειναι κλειστα τα σχολεια ποσες ωρες χαθηκανε με το ηλιθιο μετρο της κυριας Κεραμιδας με την τηλεκπαιδευση?
      Σε πειραξε η Παρασκευη … η μια μερα παραπανω που θα ειναι κλειστα και δεν σε ενοχλει το καραγκιοζιλικι που ζουνε τα παιδια εδω και 5 μηνες με το webex που δεν εχουν μαθει τιποτα απολυτως…και οι περισσοτεροι μαθητες αν οχι ολοι αισθανονται αγχωμενοι και τρομαγμενοι για το μελλον τους.
      Αιντε σας επιασε ο πονος ξαφνικα για τα σχολεια … που οταν φωναζαμε τον Νοεμβριο μην τα κλεινετε τα σχολεια αφου ειναι ασφαλη και δεν κολλανε τα παιδια μας λεγατε τα δικα σας τις τροφαντες σας μπουρδες που λεει ο υπερκομψος της Ικαριας και της Παρνηθας.

  • Στους μείον 8 αύριο η θερμοκρασία την ώρα προσέλευσης στο σχολείο. Σύμφωνα με τις οδηγίες οι κοινόχρηστοι χώροι (διάδρομοι, γυμναστήριο κλπ.) πρέπει να αερίζονται διαρκώς. Στις αίθουσες τα παράθυρα πρέπει να ανοίγουν για 5 λεπτά κάθε εικοσάλεπτο. Υπάρχει πάγος σε πεζοδρόμια. Σωστή η απόφαση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.