Υπεγράφη μεταξύ Δ.Ε.Η. – Δήμου Εορδαίας – Δ.Ε.ΤΗ.Π., η σύμβαση – πλαίσιο για την τροφοδότηση της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με θερμότητα 140 MW από την μονάδα Πτολεμαΐδα V

18 Φεβρουαρίου 2021
13:31
Κανένα σχόλιο

Υπογράφηκε μεταξύ Δ.Ε.Η. – Δήμου Εορδαίας – Δ.Ε.ΤΗ.Π., η σύμβαση – πλαίσιο για την τροφοδότηση της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με θερμότητα 140 MW από την μονάδα Πτολεμαΐδα V. Η σύμβαση είναι προϋπόθεση για την υλοποίηση της κατασκευής των έργων που εξασφαλίζουν το μέλλον της Τηλεθέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Εορδαίας και η Δ.Ε.ΤΗ.Π. προσθέτει αξία και βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις ενεργειακές και περιβαντολογικές επιδόσεις της μονάδας Πτολεμαΐδα V. Έτσι στηρίζουμε έμπρακτα το μέλλον της μονάδας, αφού 40.000 καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας επωφελούνται από την παροχή καθαρής, χαμηλού κόστους θερμότητα. Η ίδια διασύνδεση θα εξυπηρετεί μελλοντικά τόσο το Αμύνταιο ως μονάδα βάσης, όσο και την Κοζάνη ως μονάδα αιχμής (πρόσθετο φορτίο).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.