Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης

18 Φεβρουαρίου 2021
16:36

Στις 6 και 7 Φεβρουάριου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή 254 αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε κλίμα ενότητας και συναίνεσης που ήταν επακόλουθα των διαθέσεων των μελών που εκφράστηκαν και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στις Οργανώσεις Μελών.

Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης, που εκλέχθηκε από τη Συνδιάσκεψη, αποτελείται από 46 τακτικά μέλη και 6 αναπληρωματικά, που είναι:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αναστασιάδου Κυριακή

Αποστολίδης Ιωάννης

Αραμπατζή Ευαγγελία

Βατάλης Σωκράτης

Βόμβας Κωνσταντίνος.

Βρόντζος Κωνσταμτίνος

Γαβριηλίδης Μάνος

Γκούμας Βασίλειος

Δάλλας Χαρίσιος.

Δεληγιαννίδου Θεοφανώ (Φανή)

Διαμαντόπουλος Γεώργιος

Δούβλος Κωσταντίνος

Κακουλίδης Θεόδωρος

Καραμπίκας Φάνης

Καργάκης Μιχαήλ

Κασαράκης Ανδρέας

Κεσόγλου Σωτηρία

Κιτμιρίδης Κωσταντίνος

Κοκκινίδης Ευστάθιος

Κοντός Παναγιώτης

Κουσαλίδης Θεόδωρος

Κούτα Άννα

Κυριακόπουλος Χρήστος

Κωνσταντινίδης Βασίλειος

Λαζαριώτης Νίκος

Λότσιος Αθανάσιος

Μεντεσίδης Αιμίλιος

Μιμίκος Κωσταντίνος

Μισαηλίδης Λάζαρος

Μιχελάκη Ευθυμία

Μούσιος Ευάγγελος

Ντζιμάνης Γεώργιος.

Ορφανίδου Αντωνία

Παπαδοπούλου Άννα

Παπαευαγγέλου Αναστασία

Παρλίτσιος Παναγιώτης

Πασσαλίδης Κωσταντίνος

Σιχονίδης Θεόδωρος

Τζελαπτσή Άννα

Τολίκα Θεοδώρα

Τόσκα Σοφία

Τρέμμας Ιωάννης

Τσιαΐρη Αικατερίνη

Τσίκας Στέφανος

Τσίπρας Δημήτριος

Χιωτίδης Γεώργιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Βελημαχίτου Άννα

Δεληγιάννης Παύλος

Δεμερίδου Αικατερίνη

Κατιρτζόγλου Άννα

Μισαηλίδης Ιωάννης

Χατζησάββας Παναγιώτης

Όπως ανακοινώθηκε ήδη η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα ως Συντονιστή τον σ. Κώστα Πασσαλίδη και ως Αναπληρωτή Συντονιστή τον σ. Σωκράτη Βατάλη και στην επόμενη συνεδρίαση της θα καταλήξει στην πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου, με την εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας και τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων στα μέλη της.

14 σχόλια

  • Στην δημοκρατία συνήθως η κατάταξη γίνεται με τους σταυρούς εκλογής και όχι αλφαβητικά .τι θέλουν να κρύψουν ; Το μικρό αριθμό των εκλογέων ;

  • 46 μελη ΝΕ !!! ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ !! αληθεια ποτε εγιναν εκλογες ? Ποσοι ψηφισαν ? Με ποιο τροπο εγιναν ? Θα μου πειτε λεπτομερειες , τι ρωτας τωρα !! Μια καστα στελεχων που εμειναν απο τον πρωην συνασπισμο με μια δοση συνδικαλιστων χαμηλοβαθμων πασοκζηδων που συμπληρωνουν ενα διορισμενο οργανο !

  • Πέντε χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ήταν τραυματική εμπειρία.
    όταν απαιτείς η Ελλάδα, ταυτισμένη με «ιερά»-ναούς (Παρθενώνα, Αγια-Σοφιά) να αυτοπροσδιορίζεται συνταγματικά σαν άθρησκο κράτος.

  • Ντρέπομαι γιατί με πολλούς από αυτούς ήμουν στο ίδιο κόμμα. Στο ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Από την άλλη νιώθω ανακούφιση που το δικό μου ΠΑΣΟΚ καθαρίζει από κάθε τι τοξικό. Από όλους αυτούς που θέλαν έστω και λίγη εξουσία για δικούς τους λόγους. Καλή σας τύχη λοιπόν πρώην σύντροφοι στον δρόμο που διαλέξατε. Πορευτείτε εν ειρήνη με τους νέους συντρόφους σας. Καλύτερα 8% και ψηλά το κεφάλι παρά 40% και σ΄ αυτό το χάλι.

  • ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ; ΌΣΟΙ ΕΊΣΤΕ ΜΕΛΟΙ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΤΕ ΤΗ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ;

  • Εν τω μεταξυ γελάνε και οι πέτρες με μερικούς χρήσιμους ανόητους που ακόμα αναμασανε την ιδια καραμελα περι δηθεν παλιου Πασοκ…
    μιλανε οι νουδουληδες για πασοκ που οταν το χρειαζοντουσαν το πασοκ για συγκυβερνηση το γλυφανε μονιμως και πηγαινοερχονται βουλευτες και υπουργοι του (παρε παραδειγμα τον Χρυσοχοιδη ασπουμε)
    και πανε να μας πουν τωρα οι ευτυχισμενοι – δυστυχεις οτι ειναι το νεο πασοκ ο Συριζα αχαχαχαχα! Βρε κοιτα ποιοι μιλανε… ο κουλακος που ψηφισαν μιλαγε για μικρο ευελικτο σχημα και εχει 89 ατομα εκ των οποιων οι 26 ειναι πρωην πασοκοι.. αχαχαχ καλα ρε σεις πορευεστε με πρωην 26 πασοκους και τολματε να μιλατε για παλιο πασοκ με Συριζα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.