Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Περιφέρεια και κυβέρνηση να ενισχύσουν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

20 Φεβρουαρίου 2021
10:07

Φρούδες αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την συντριπτική πλειοψηφία των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Ενώ υποσχόταν πως τα κριτήρια του προγράμματος ρευστότητας θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανεμπορίου και εστίασης, που έμειναν κλειστές με κυβερνητική εντολή, αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα.

Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν άμεσα να αποκαταστήσουν την αδικία. Έχουν την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να στηρίξουν αυτούς που πλήττονται περισσότερο. Η παρατεταμένη κρίση απειλεί τη βιωσιμότητα των μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες πρέπει να ενισχυθούν άμεσα και χωρίς αποκλεισμούς για να διατηρηθούν όρθιες.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Ένα σχόλιο

  • επιχειρήσεις που δεν έκλεισαν ούτε μία ημέρα με κρατική εντολή λόγω πανδημίας, επιδοτήθηκαν με 30αρια και 40αρια χιλάδες €!!! αυτό είναι σκάνδαλο κύριοι, εκτός από ανήθικο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.