Aνακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

20 Απριλίου 2017
13:44

Χτες Τετάρτη 19/04/2017 μετά από την με αριθ. πρωτ. 58/12.04.2017 ενυπόγραφη πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα συμβούλου Τολιόπουλου Αθ., στην έδρα του ΕΚΝΚ συνεδρίασαν οι εκλεγμένοι από τις αρχαιρεσίες της 9ης Απρίλη σύμβουλοι με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση τους σε σώμα και την κατανομή των αξιωμάτων του ΔΣ.

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, με την παρουσία οκτώ (8) εκλεγμένων συμβούλων από τους δεκαπέντε (15) οι παρόντες σύμβουλοι συγκροτήθηκαν ομόφωνα σε σώμα και συνέχισαν στην, με μυστική ψηφοφορία, εκλογή των αξιωμάτων του ΔΣ.

Στη συνέχεια μετά από την εκλογή Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα και Β’ Γραμματέα αποφασίστηκε η διακοπή της συνεδρίασης και η συνέχισή της στις αμέσως επόμενες μέρες για την συμπλήρωση και των υπόλοιπων θέσεων που το Καταστατικό ορίζει.

2 σχόλια

  • `και συνέχισαν στην, με μυστική ψηφοφορία, εκλογή των αξιωμάτων του ΔΣ`
    ενώ ήσασταν μεταξύ σας ενώ τα είχατε προσυμφωνήσει εάν κάνατε μυστική ψηφοφορία τότε κοροϊδεύεστε και μεταξύ σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.