Kαι τα χθεσινά 9 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται στο Δήμο Εορδαίας

20 Φεβρουαρίου 2021
15:08

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης βρέθηκαν 9 κρούσματα στο Δήμο Εορδαίας.

    • Στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Γρεβενών.

    • Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκαν 2 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Καστοριάς και 1 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν 3 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 2 στο Δήμο Αμυνταίου.

34 σχόλια

  • Ακόμα δεν ανοίξαμε και φτάσαμε τα 9 νομίζω ότι αν ρωτήσει κάνεις τον κορονοϊό ποια είναι η αγαπημένη του περιοχή θα πει με στεντιρεια τη φωνή η εορδαια

  • οι αποφασεις του ποδαριου, που λεμε. ειναι που μας εβγαλαν απο το κοκκινο, οι αχρηστοι υπευθυνοι διαχειρισης της πανδημιας πανελλαδικα. απο χθες ειπα (καθως και πολλοι αλλοι εδω μεσα) οτι σε 2-3 εβδομαδες θα ξανακλεισουμε, αλλα βλεπω οτι πεσαμε εξω. ουτε 2 εβδομαδες θα παμε

      • Έχουμε τον Αρκουμανεα του ΕΟΔΥ που γράφει από ιστορίες μέχρι και λανθασμένα κρούσματα προηγούμενων μηνών δεν χρειαζόμαστε κι άλλους φικους.

    • δηλαδη εσεις ειστε ικανοποιημενοι με τον εοδυ και τους χειρισμους της κυβερνησης πανω στο θεμα της πανδημιας και επομενως εγω που κραζω με επιχειρηματα ειμαι ο ακυρος; αντιταξτε επιχειρηματα απεναντι στα δικα μου και αφηστε τα σχολια οτι χαραμιζομαι πανω στο πληκτρολογιο.
      επιχειρηματα κυριοι, και οχι κραυγες και χαρακτηρισμους, αυτα τα κανουν οι αγραμματοι, οι σανοφαγοι που λενε, και ειστε δυστυχως πολλοι, για αυτο εχουμε και τους πολιτικους που εχουμε διαχρονικα. σε καποιες πτυχες της η δημοκρατια χωλαινει επικινδυνα

  • Ας ελπισουμε οτι με την επιταχυνση των εμβολιασμων θα παμε καλυτερα το μαρτιο και δε θα χρειαστει νεο λοκνταουν.Εχουμε καταντησει γελοιοι πανελλαδικα!

  • Οι συνταξιουχοι λενε να συνεχιστει το lockdown “πανω απο ολα η υγεια” . Θα σας δω του χρονου που θα παιρνετε μιση συνταξη γιατι και σεις θα πληρωσετε την νυφη !!

    • ολοι θα την πληρωσουμε τη νυφη, η οικονομικη ζημια του κρατους ερχεται σε ολους μας. και αυτοι που φταινε ειναι οι αθλιοι κυβερνωντες. τα μαγαζια δεν επρεπε να κλεισουν ποτε. ενας ενας μεσα καθε τεταρτο, μασκες κλπ και ολα μια χαρα. τα κλειστα επρεπε και πρεπει να ειναι καφετεριες/ταβερνες, σχολεια, παγκακια, και ο κωδικος 6. και μια χαρα θα πηγαινε και η οικονομια και τα νοσοκομεια και ολα. αυτοι εκαναν τα αντιθετα και ουτε η οικονομια κρατησε, ουτε τα νοσοκομεια και πεθαναν κατι χιλιαδες και ακομα περισσότεροι ταλαιπωρηθηκαν γιατι αφησαν τον ιο να διασπειρεται

      • Άγιο είχαμε σου λέω ΑΓΙΟ
        Το ότι η διαφορά είναι 16% και βάλε δείχνει ότι παρόλα τα λάθη ο κόσμος καταλαβαίνει ότι με τους κατσαπλιάδες θα είχαμε γίνει Μπέργκαμο .

        • συμφωνω απολυτα. αλλα ειχαμε Αγιο και τον περασμενο μαρτιο, γιατι και οι σημερινοι αποδεικνυονται ανεπαρκεις. αντιδρουν στο +5, οχι στο παρα 10. και τρεχουν και αυτοι και εμεις

        • Νατονα ο σνουπυ παλι που το παιζει βοας στο εντερ… τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια καθε μερα…
          αχαχαχαχαχα! Νιαου βρε γατουλα με την ροζ μυτουλα

          Μπεργκαμο μας καταντησε ο μπαρουφας απ το Χαρβαρντ ΜΟΝΟ με τους 6.000 θανάτους μεχρι τώρα.
          Ξυπνα κατσαπλια εχεις κουρασει!
          Ξυπνα λεμε…γιατι ζεις στο κοσμο του ποιητη Φανφαρα ειδικα οταν μας τσαμπουνας για ψευτικα 16αρια της λιστας Πετσα και Κικιλια!

  • Σήμερα 15_20 νεαροί παίζανε ποδόσφαιρο .σε μίνι γήπεδο.Κοπαδια από νεαρούς χωρίς σωστές προφυλάξεις . Εννιά κρούσματα ενώ βγήκαμε από κόκκινο από ότι βλέπω το μέλλον είναι λαμπρόν.Κανουμε παράπονα για την διάρκεια της καραντίνας αλλά υπεύθυνοι είμαστε εμείς Αποτέλεσμα να παθαίνει μεγάλη ζημιά και ο εμπορικός κόσμος αλλά και οι συνετοί να έχουν φθάσει στα όρια τουςΤο παιχνίδι το έχουμε χάσει.Παντως το μεγάλο λάθος είναι που ανακατεύει ο κάθε ένας τα κόμματα στις κριτικές του

    • Δυστυχως πολλοι βρισκουν καταφύγιο σε κομματικες διαμαχες γιατι δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στην ζωη τους οποτε νιωθουν σημαντικοι .

    • Δυστυχως πολλοι βρισκουν καταφύγιο σε κομματικες διαμαχες γιατι δεν εχουν κανενα ενδιαφερον στην ζωη τους οποτε νιωθουν σημαντικοι .

    • Σαββόπουλε θα στο ξαναπώ άλλη μια φορά γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει γρι και με κάνεις να επαναλαμβάνομαι….

      1ον) Το να το παίζεις Αρτέμης Μάτσας εν έτει 2021 είναι γελοίο και τραγικό.

      2ον) τι γυρευες εκεί εσύ; Γιατί δεν καθοσουν σπίτι;

      3ον) τα 9 κρούσματα δεν είναι από τις προηγούμενες ημέρες και όχι σημερινά. Από Δευτέρα ουσιαστικά που ανοίγει η Εορδαία θα δούμε κατά πόσο θα είμαστε καλά τις επόμενες μέρες μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

      Υ.γ. και ναι θα πούμε και για κομματικά μοιραία όταν οι αποφάσεις για κλεισίματα και ανοίγματα και μέτρα παίρνονται από την κυβέρνηση.

      Ελπίζω να σε καλυψα.

      • Τραγικός και απελπισμένος διότι πρέπει να βρεις αφήγημα είσαι εσύ
        Τα 9 κρούσματα είναι από τις χθεσινές μετρήσεις
        Το ότι έξω γίνεται χαμός από κόσμο είναι αδιαμφισβήτητο ,σήμερα δούλευα και είχε σε ένα παρκάκι τον τρελό χαμό από κόσμο
        Σε διάφορα μέρη κλειστά τα έχουν κάνει καφενεδάκια και πίνουν καφέ σε κλειστούς χώρους
        Βολεύει να κατηγορούμε τους άλλους για δήθεν στοχοποιήσεις

        • Αδιαμφισβητητο ειναι οτι εισαι μπουρδας εσυ γατουλα με την ροζ μυτουλα , ελα εφυγες κουρασες εισαι αναξιος λογου. Δεν μιλαω με μπουρδολογους που γλυφουν για ενα κορονοιοεπιδομα τους γιους του αποστατων! Μιλα με εναν ομοιδεατη σου εκει να ψηθειτε μεταξυ σας οτι θα κυβερνατε μεχρι να σβησει ο ηλιος αχαχαχαχα! Εμενα βρηκες να ζαλισεις ρε γατακι?

  • Στο ντέρμπι των αιωνίων ξεκάθαρη ήταν η υπεροχή της Εορδαίας η οποία καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς με συνοπτικές διαδικασίες. Η Κοζάνη η οποία κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι (θυμίζουμε πως είχε λήξει 1-1) σήμερα φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να βρει καθόλου ρυθμό.
    Οι γηπεδούχοι με έναν πολύ επιθετικό σχηματισμό (3-5-2) από πολύ νωρίς προηγήθηκαν στο σκορ στο 2’. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι και μόλις στο 6’ η Εορδαία θα κάνει το 2-0. Η αυλαία του πρώτου ημιχρόνου έκλεισε με τον δείκτη του σκορ στο 4-0 υπέρ της Εορδαίας.
    Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ θα περίμενε κανείς την αντίδραση της Κοζάνης, η Εορδαία ήταν αυτή που με αποφασιστικότητα “καθάρισε” το παιχνίδι μιας και μέχρι το 60’ κατάφερε να σκοράρει άλλες 3 φορές και να γράψει το 7-0! Η Κοζάνης είχε μόλις ένα καλό πεντάλεπτο μεταξύ 67’-72’ χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι. Στο 85’ η γηπεδούχοι έκαναν το 8-0 και στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 9-0.

  • Το σκορ είναι πλασματικό. Οι παίκτες της Κοζάνης φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις αποστάσεις! Ο δε τερματοφύλακας φορούσε τριπλή μάσκα και προστατευτικά γυαλιά.

  • Είναι εύκολη λύση να μεταθετεις πάντα την ευθύνη αλλού.Τα κρούσματα καλά κρατούν και υπάρχει και η ατομική ευθύνη που δυστυχώς δεν την αναλαμβάνουμε.

  • Προς γιατρούς του πληκτρολογίου και του Κοζάν:

    Θα φανεί από Δευτέρα και μετά που ανοίγει η Εορδαία το πώς θα πάει το πράγμα , το άλλο Σουκού λογικά θα ξέρουμε λίγο πολύ κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα με ανοιχτά μαγαζιά σχολεία και γενικότερα δραστηριότητες γκεγκε η νουκου γκεγκε;
    Αφήστε την καραμέλα της ατομικής ευθύνης που πιπιλατε από τον Οκτώβριο… γιατί έχει κουράσει. Η πλειοψηφία του κόσμου μια χαρά τηρεί τα μέτρα και τις αποστάσεις και όλα. Αν τα μέτρα είναι ότι να ναι δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο κόσμος , και ούτε είναι σωστό το τσουβαλιασμα που κάνουν κάποιοι από κόμπλεξ προς την πόλη προφανώς…οκ;
    Για τους 2-3 αντε 5-10 να πω βαριά βαριά…που δεν τηρούν τα μέτρα όπως λένε κάποιοι , δεν θα τσουβαλιαζετε όλη την πόλη.
    Εξάλλου σε όλες τις πόλεις υπάρχουν τέτοιοι όχι μόνο εδώ.

  • 2 3 και 5 10 δεν τηρουν τα μετρα? Αυτο ειναι το ανεκδοτο της ημερας τα μετρα φταινε η ο κοσμος που δεν τα τηρει? Τρελανε μας κι αλλο

  • Οι τετοιοι να σοβαρευτουν και δεν ειναι ουτε 5 ουτε 10 ουτε ταμετρα φταινε στην υπολοιπη ελλαδα αποδιδουν εδω οχι το κλιμα φταιει? Σιγουρα αυτοι που θεωρουνται μαγκες και δεν τηρουν τα μετρα φταινε δεν δικαιολογουνται με τιποτα και απο κανεναν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.