Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης συγχαίρει κι ευχαριστεί τον καρδιολόγο κ. Βασίλη Βασιλακόπουλο καθώς και ολο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικο που είναι υπό την διεύθυνση του κ Στέλιου Λαμπρόπουλου

21 Φεβρουαρίου 2021
16:12
Κανένα σχόλιο

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης συγχαίρει και ευχαριστεί τον καρδιολόγο κ Βασίλη Βασιλακόπουλο καθώς και ολο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικο που είναι υπό την διεύθυνση του κ Στέλιου Λαμπρόπουλου, για την αντιμετώπιση και νοσηλεία του μέλους του συλλόγου μας κ Χατζοπούλου, η οποία με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα νοσηλευτηκε, Διασωληνώθηκε, διακομιστηκε στην Θεσσαλονίκη και αφου αποσωληνωθηκε συνεχισε την νοσηλεία της στην καρδιολογική κλινική της Κοζανης. Μετά απο συνολικά τρεις εβδομαδες νοσηλεία επέστρεψε στο σπιτι της. Οι υπερανθρωπες προσπάθειες, που κατέβαλαν έσωσαν την ζωή της.

Μέλη του Συλλόγου μας, και πολλοι Συνάνθρωποι μας, αντιμετώπιστηκαν με φροντίδα. Η καρδιολογική κλινική Κοζάνης, Συνεργάστηκε με Ιατρικές Δομές εκτός Νόμου, ώστε να αντιμετωπιστουν, τα ιατρικά προβλήματα των ασθενών με πλήρη υπευθυνότητα .

Το Ίδρυμα Νιάρχος ορθώς επέλεξε να Συνεργαστεί με το Σύλλογο μας, για αγορά υποστηρηχτικων Ιατρικών Μηχανημάτων. Το Ίδρυμα Νιάρχος υποσχέθηκε στο Σύλλογο μας, ότι πάντοτε θα είναι βοηθοί Συνεργάτες για υλοποίηση δομών ώστε να αντιμετωπιζονται τα προβλήματα Υγείας, που οι καιροί το απαιτούν Εκφράζουμε βαθειά την Ευγνωμοσύνη μας Σε όλους που Ακόμη μας κάνουμε να Ελπίζουμε να ονειρευομαστε ένα Καλύτερο, Αύριο για το μέλλον των παιδιών μας Ευχαριστούμε όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.