kozan.gr: O Α. Τολιόπουλος, σε συνέντευξη τύπου, για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: “Συγκλήθηκε νόμιμα, αλλά δε συγκροτήθηκε νόμιμα, γιατί έλειπε ο πλειοψηφών σύμβουλος. Aστείες “ιστορίες”, αυτές που ισχυρίζονται, ότι αργήσαμε να “κατέβουμε” – Το είχαν σχεδιασμένο, πάρα πολύ καλά – Ζητάμε την επανασυγκρότηση του Δ.Σ. την Δευτέρα 24 Απριλίου” (Βίντεο – Όλη η συνέντευξη)

20 Απριλίου 2017
20:01

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα, το απόγευμα, λίγο μετά τις 19:15, ο επικεφαλής της  ΠΑΣΚΕ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, A. Tολιόπουλος, με αφορμή την εκλογή του νέου Δ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και την εκλογή στην προεδρία του Ιωάννη Μανέ, που, ως γνωστόν, προήλθε, χωρίς τη συμμετοχή των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ & της ΔΑΚΕ, που δεν παρέστησαν, στη διαδικασία συγκρότησης, χθες Τετάρτη, παρότι, οι εκπρόσωποι τους, βρίσκονταν στο κτήριο. Ο κ. Τολιόπουλος, ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου, ανέφερε, πως το νέο Δ.Σ.: “Συγκλήθηκε νόμιμα, αλλά δε συγκροτήθηκε νόμιμα, γιατί έλειπε ο πλειοψηφών σύμβουλος”, ενώ έκανε λόγο για αθλιότητα, σημειώνοντας, πως: “Η σύγκλιση, χθες, έπρεπε να ολοκληρωθεί στο σύνολό της, ενώ άφησαν δύο θέσεις. Αυτό είναι μη καταστατικό”.  Ο κ. Τολιόπουλος, αφού ανέλυσε, από τη δική του σκοπιά, το τι συνέβη, αλλά και το τι έπρεπε να συμβεί, επικαλούμενος το άρθρο 23 του καταστατικού του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ζήτησε την επανασυγκρότηση – σύγκλιση  του Δ.Σ, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα 18:00. Δείτε ΟΛΗ τη συνέντευξη:


Β’ μέρος συνέντευξης – Τι απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

7 σχόλια

  • Τουλιοπουλε και λευτερακι γιατι επιμενατε για το ταμειο απο οτι ακουγετε;Τι φωβαστε;;;;;;;;Εδω και τωρα απο το νεο ΔΣ ολα στο φως!!!!!!!για να το γνωριζουν οι συνεδροι και οχι μονο.

  • ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕς ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?
    ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΥΣΕς?
    ΑΧ!!!!!ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙς ΠΕΤΡΕς!!!

  • Τουλιόπουλε
    Τρία χρόνια Αντιπρόεδρος ήσουν
    Γιατί δεν βγήκες να πεις ότι το προδρείο Δάκε- Πάμε δεν λειτουργεί;
    Προφανώς η καρεκλίτσα του Αντιπροέδρου για να είναι καθηγητής κατάρτισης στα προγράμματα του Εργατικού Κέντρου (ξέρεις ποιος) ήταν καλή !!
    Είσαι πολύ λίγος για ηγέτης!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.