Μετά τη Συνέντευξη Τύπου, διαδικτυακή συζήτηση με Πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, με θέμα το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης – Σήμερα Τετάρτη 24 Φεβ. και ώρα 17:30

24 Φεβρουαρίου 2021
10:05

 

Σήμερα Τετάρτη 24 Φεβ. και ώρα 17:30, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, θα διοργανώσει διαδικτυακή συζήτηση με Πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, με θέμα το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

Η τηλεδιάσκεψη θα είναι ανοιχτή για όλους, θα μεταδοθεί ζωντανά και θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί να θέσει τις ερωτήσεις του στον Περιφερειάρχη.

Σύνδεσμος συμμετοχής:

meet.google.com/jkt-vnes-kwc

 

* η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 17:15 και θα μπορεί να είναι προσβάσιμη στον αριθμό ατόμων που επιτρέπεται από τον πάροχο

29 σχόλια

  • Παρακαλα τωρα των Αδωνι να σου δωσει λεφτα για να διορθωσεις τα ΛΑΘΗ σου!!Σιγα μην ασχοληθει μαζι σου.Και πολυ καλα θα κανει!!Ετσι που τα καταφερες!!

  • Μπράβο για το θάρρος. Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Όσο για το πρώτο σχόλιο του ανώνυμου θα ήθελα να τον δω επώνυμα να το λέει αυτό για να απαντηθεί

      • Κύριε Κασαπιδη Άμεσα διεκδίκησε αλλά τόσα εκατομμύρια για να παρει τα ίδια ποσα όλο το λιανεμποριο και όσοι δεν πήραν!! Αλλά με σωστά κριτήρια αυτή τη φορά δεν μπορεί άλλοι να δουλεύουν κανονικα και να δικαιούνται και άλλοι που είναι 4 ως 7 μήνες κλειστοί να μην παρουν ούτε 1 ευρω.Επρεπε να πάρουν όλοι όπως έκανε η Περιφέρεια Ιονίου ορθολογικά δίκαια και σωστά!!

  • Και οπως λεει και ο ποιητης”
    Δεν εφταιγεν ο ιδιος ,τοσος ητανε
    Ταχα η θεληση σου λιγη
    ταχα ο πονος σου μεγαλος
    η ζημια ητανε στο ζυγι
    παντα φταιει καποιος αλλος.

  • Τι ερωτήσεις να θέσουμε όταν δεν αναγνωρίζεται εξ’αρχης το λάθος. Ότι ήταν να ρωτήσουμε το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αναγνωρίσει το λάθος και να επανορθώσει, όχι να προσπαθεί να μας κάνει μέρος του προβλήματος που δημιούργησε.

  • Είναι λαικισμός να λέει ο Περιφρειαρχης ότι κατόρθωσε να αυξήσει τα 10 εκ σε 40
    Αν δείτε όλες οι Περιφέρειες πήραν ακριβώς αυτό που τους αναλογούσε.
    Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο
    Ας σταματήσει ε[ιτέλους να μοιράζει κουτόχορτο ο Περιφερειάρχης.
    Το πικρό ποτήρι θα το πιει μέχρι τέλους!

  • Το θεμα δεν ειναι μονο οικονομικο!Ειναι βαθια πολιτικο και κοινωνικο,Μια τοπικη κοινωνια στο ποδι ,διχασμενη,απογοητευμενη και απελπισμενη.Θαθελα ναξερα δεν βρεθηκε ουτε ενας απο τους εκλεκτους συμβουλους σου να σε προειδοποιησουν γιαυτο που θα επκολουθουσε?

  • εκτέθηκες πάρα πολύ Όσο για την νομιμότητα που προσπαθούν και οι δημοσιογράφοι να μας πείσουν από χθες ότι είναι νόμιμοι οι δικαιούχοι ,είναι νόμιμοι οι δικαιούχοι θέλω να πω ότι ποιος την καθόρισε την νομιμότητα;

  • Τι να μας πει; Στην διαδικτυακή συνέντευξη δεν απάντησε σε καμμια κρίσιμη ερώτηση. Αλλά τον ρωτούσαν, για αλλα απαντούσε. Μήπως θέλει πάλι να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει πως εμείς φταίμε που δεν πήραμε τίποτε; Απορώ εσείς που τον εξυμνειτε, έχετε ακούσει τις θέσεις του; Και εγώ δεξιός είμαι αλλά δεν κάνω το άσπρο μαύρο. Δεν πρέπει όταν κυβερνάει το κόμμα μας να φοράμε παρωπίδες και να τις βγάζουμε όταν γινόμαστε αντιπολίτευση. Εκτός και αν τον εκβιάζετε γιατί τα πήρατε, οπότε καταλαβαίνουμε.

  • Ολους εσας θελω να σας δω στις εκλογες του 23,που θα κρυφτειτε μετα τα εκλογικα αποτελεσματα!!!!! Οταν θα εχει εκλεγει παλι απο τον πρωτο γυρο!!!!

  • το ένα λάθος πίσω από το άλλο.Ο αντιπεριφερειάρχης κ.Βαβλιάρας δεν γνώριζε για την επιχείρησή του που συμμετέχει μαζί με δύο άλλους σε ερώτηση δημοσιογράφων αν έκανε και αυτός αίτηση. Με τόσο ντόρο άντε δεν γνώριζε από την αρχή αν έγινε αίτηση στο πρόγραμμα μετά δεν είχε την ευθιξία να μάθει;Με έχουν ξεπεράσει τα γεγονότα.σε ερώτηση πως κρίνετε την ενέργεια του κ.Λυσσαρίδη που είναι επικεφαλης του ΕΣΠΑ:Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης του κάνει τις ενέργειες του και δεν θα τις κρίνω εγώ.Ανάγκες οι γιατροί,ανάγκες οι δικηγόροι,οι συμβολαιογράφοι,οι πρόεδροι………

  • Τον άρχοντα τριών δει μεμνησθαι:
    -Ότι ανθρώπων άρχει.
    -Ότι κατά νόμον άρχει.
    -Ότι ΟΥΚ ΑΕΙ ΆΡΧΕΙ.
    Όλα τα άλλα είναι περιτά και εκ του πονηρού.
    Αφηγείται ο Σωκράτης:
    “Καμιά τέχνη και καμιά εξουσία δεν έχει ως αντικείμενο της ασχολίας της την δική της προσωπική ωφέλεια, αλλά […] το αντικείμενο της εξουσίας και των προσταγών της είναι η ωφέλεια του εξουσιαζομένου, και το κάνει αυτό έχοντας εμπρός στα μάτια της το συμφέρον του εξουσιαζομένου που είναι ασθενέστερος και όχι το συμφέρον του ισχυροτέρου.
    Τι από τα παραπάνω εφαρμόστηκε;

  • Το πρόβλημα των περισσότερων επιχειρηματιών ειναι ότι δεν ξέρουν από προγράμματα, κανονισμούς και διαδικασίες και το πρόβλημα της περιφέρειας είναι ότι δεν έχει ανθρώπους που να κατανοούν τα προγράμματα, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες και υπόσχονταν φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο καταλαβαίνεις το μέγεθος του αρνητικού αντίκτυπου που έχει η κατά τ’αλλα θετική διάθεση της περιφέρειας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις. Λάθος σχεδιασμός κριτηρίων, λάθος επικοινωνία των όρων του προγράμματος. Δεν φταίνε ούτε αυτοί που μπήκαν ούτε αυτοί που έμειναν εκτός.

    • Πόνταρε στο ότι δήθεν δεν ξέρουμε, αλλά δυστυχώς τον απογοητεύσαμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά από προγράμματα ΕΣΠΑ και δε μπορεί να μας κοροϊδέψει. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιστί ενώ μπορούσε, δεν τροποποίησε τα ποσά του προγράμματος!

  • Περιμένουμε να μας ταισεις σανό Γιώργη ξέρεις εσύ.
    Πες μας τι σου είπε ο Άδωνις να μας πεις να μας αποκοιμησεις. Έτσι νομίζεις δηλαδή.

  • Ηταν και ειναι επιλογη της τοπικης και κεντρικης εξουσιας να στηριζουν τις μεγαλες επ. Δεστε τι εγινε και σε εθνικο επιπεδο με τις επιστρεπτεες. αφανισμο τον αυτοαπασχολουμενο μεγαλη ανεργεια με συνεπεια ακομα πιο φτηνη εργατικη δυναμη και σε μια περιοχη που θα ειναι ειδικη οικονομικη ζωνη (ετσι εφαρμοζεται και ο καινουργιος νομος 200ευρω μισθο )
    τερμα οι αυταπατες η με το κεφαλαιο η με τους

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΗΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ .ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΈΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ? ΤΙ ΑΝΆΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ?
    ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?

  • Οι εκλεγμένοι πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους ορίζονται και μάλιστα τα λόγια είναι πολύ συγκινητικά. Αυτό απαιτεί το Σύνταγμα. Ορίζονται να διαφυλλατουν και να υπερασπιζονται τους πολίτες παραμεριζοντας το ίδιον όφελος. Βασική αρχή των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά. Απαγορεύεται να λειτουργείς σκεπτόμενος τον εαυτό σου. Να σκέφτεσαι το παιδί του γείτονα και όχι το δικό σου.

  • Μην απορείτε για την συμπεριφορά του κ.Κασαπίδη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
    Το ίδιο έκανε και στο μοίρασμα των χρημάτων στις εκκλησίες ,το ίδιο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
    Αλήθεια τυχαίο είναι ότι σε καμία άλλη Περιφέρεια δεν υπήρξε τέτοια πρωτοφανείς αντίδραση;
    Τα παραμύθια τέλειωσαν το ‘’καλό παιδί’’ αποδείχτηκε ότι είναι ανεπαρκέστατο για την δουλειά που ψηφίστηκε και πάμε για άλλα.
    Εξ άλλου αυτός ο λαός είναι πάντα ευκολοπίστευτος και πάντα προδομένος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.