Πτολεμαΐδα: Χαμόγελα στην αγορά

24 Φεβρουαρίου 2021
13:00

Χαμόγελα έφερε στον εμπορικό κόσμο της Πτολεμαΐδας η έξοδος της περιοχής από το τετράμηνο των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, αφού η αγορά τις δύο πρώτες ημέρες παρουσίασε εξαιρετική κίνηση σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά των εκπτώσεων και τις προσφορές σε πολλά προϊόντα.

Η αλλαγή στην ψυχολογία των καταναλωτών, όπως επισημαίνουν καταστηματάρχες, είχε άμεσο αντίκτυπο στη διάθεσή τους για αγορές χειμερινών προϊόντων, ενώ το απογευματινό ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων, Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή, που εκτείνεται μέχρι τις 9 το βράδυ, όπως και οι καλές καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν όχι μόνο στην κίνηση εντός των καταστημάτων αλλά και στις γύρω οδούς.

Η παράταση των εκπτώσεων μέχρι τα τέλη Μαρτίου εκτιμάται ότι θα τονώσει περαιτέρω την  εμπορική δραστηριότητα, αλλά το λιανεμπόριο, που έχει υποστεί ζημιά από το παρατεταμένο lockdown, θα χρειαστεί μέτρα, γενναίες οικονομικές ενισχύσεις, ελαφρύνσεις και χρόνο για να “ορθοποδήσει”.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

6 σχόλια

    • Με αυτά που βλέπουμε εμείς να πράττει η κυβέρνηση τσίρκο και οι παρατρεχάμενοι της από πίσω , σιγουρα δεν αργεί ο καιρός που θα ξανα γίνει η περιοχή της Πτολεμαιδας ένα μπάχαλο.

      • Ζησε τον μυθο σου στον πλανητη συριζα,χαχαχαχαχα…χα!!! Αληθεια εσυ που ανηκεις,σε ταση σε ρευμα η στην ομπρελα,μας εχετε μπερδεψει βρε συριζοπουλα,χαχαχαχα..χα!!!!!

    • Ρε ποσο καραντινακηδες μπορει να ειστε; Ανοιξε η αγορα, οι ανθρωποι εχουν να δουν εισοδημα απο τον οκτωβριο και καθεσαι και λες τετοιες ανοησιες; Πραγματικα εχετε καψει εγκεφαλο εσεις…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.