ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, μοριοδοτούμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Σχολική Εργοθεραπεία-Παιδαγωγική του Έργου»

24 Φεβρουαρίου 2021
18:44
Κανένα σχόλιο

 

 

 

Εξ αποστάσεως επιμόρφωση διάρκειας που αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων

7 μηνών (450 ώρες)

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω των προγραμμάτων Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί το επτάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σχολική Εργοθεραπεία-Παιδαγωγική του Έργου», διάρκειας 450 ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργοθεραπευτές, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (φυσικοθεραπείας, λογοθεραπείας, νοσηλευτικής, ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας κ.α.) και τελειόφοιτους φοιτητές αυτών, βοηθητικό προσωπικό στην εκπαίδευση και βοηθούς εργοθεραπείας, που θέλουν να εμβαθύνουν στην Σχολική Εργοθεραπεία και Παιδαγωγική του Έργου καθώς και στην Ειδική Αγωγή.

Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν προηγμένη γνώση και δεξιότητες σχετικά με την Σχολική Εργοθεραπεία, την χρήση του έργου και της παιδαγωγικής του έργου, σημαντικά για την παροχή υπηρεσιών σε ένα σχολικό πλαίσιο Γενικής και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Μέσα από το πρόγραμμα θα αποκτήσουν ευρύτητα γνώσεων γύρω από καίρια ζητήματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Ψυχικής υγείας και συμβουλευτικής-συμβούλου σχολικής ζωής,, χρήσης της αειφορίας, της τέχνης, της πολυμεσικότητας, της εργονομίας, της προσβασιμότητας και της υποστηρικτικής τεχνολογίας στην εκπαίδευση και της αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας, για την επιτυχή συμμετοχή και προαγωγή των μαθητών στην σχολική ζωή.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών/προσλήψεων εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ (Ν 4589/2019, για θέσεις προϊσταμένων στην εκπαίδευση, συντονιστών εκπαίδευσης και θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως, σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΔΜ και συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Έναρξη: 12/04/2021

Εγγραφές έως: 06/04/2021

Περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές στο:

https://kedivim.uowm.gr/programs/scholiki-ergotherapeia-paidagogiki-toy-ergoy/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.