kozan.gr: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, για να μην μπούμε, ξανά, σε περιπέτειες – Αύξηση, τις τελευταίες μέρες, των κρουσμάτων κορωνοϊού στις Π.Ε. Κοζάνης & Π.Ε. Γρεβενών – Τα στοιχεία που παρουσίασε στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2021
17:35

 

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, για να μην μπούμε, ξανά. σε περιπέτειες. Αύξηση, τις τελευταίες μέρες, των κρουσμάτων κορωνοϊού στις Π.Ε. Κοζάνης & Π.Ε. Γρεβενών. Τα στοιχεία που παρουσίασε στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας

39 σχόλια

      • Κοζανίτης ετσι? Κάνει μπαμ πόσο κόμπλεξ κουβαλάει η πόλη σου απέναντι στη Πτολεμαιδα σε πολλά γι αυτό και όταν ήταν κλειστή 4,5 μήνες ειχατε φαει τα λυσακα σας εδω μεσα ολα τα σουρδακια να μας λετε οτι ειχαμε προβλημα και επρεπε να μαστε κλειστοι ενω ειχαμε 4 και 5 κρούσματα και εσεις απ τον Οκτωβριο ακομα κουβαλαγατε 30αρια και φαγαμε τζαμπα την λεζα για παρτη σας. Και ενοχλειστε κιολας που σας λεμε την αληθεια , ελα μανα μου τωρα…ηρεμησε… αφου το θεμα το εχετε εσεις δεν γινεται μια ζωη να τρωμε λουκι εμεις για παρτη σας.

  • Εκανα σημερα ενα προχειρο γκαλοπ στην Παυλου Μελα.Απο τους 100 πολιτες που μετρησα οι 99 ειχαν μασκα.Απο αυτους οι 4 τη φορουσαν στο πηγουνι και 9 κατω απο τη μυτη και ενα ατομο δεν ειχε καθολου.Το χειροτερο που ειδα ηταν πως καποιος πωλητης χωρις μασκα πιανει τη γωνια απεναντι απο το Δημαρχειο με αποτελεσμα αν ειναι φορεας ιου τοτε ουαι κι αλιμονο στους πολιτες που αναγκαστικα κατεβαινουν απο το πεζοδρομιο στο οδοστρωμα με αλλους κινδυνους.Η Δημ.Αστυνομια πρεπει αμεσα να τον απομακρυνει γιατι αποτελει δημοσιο κινδυνο.

    • Χθες το βράδυ γινόταν χαμός,πήγε η αστυνομία,τρέχαμε σαν τα ποντίκια να φύγουμε μην μας γράψουν και μετά γυρίσαμε πάλι πίσω να βγούμε φωτό στο στολισμό του δημου για τις απόκριες!!!

    • Και μετα ξυπνησες απ το ονειρο που ειδες ανωνυμη και λες ωραιο ηταν αυτο που ειδα θα το λεω σαν τσιτατο.

    • Αυτο ακριβως θελουν φιλε μου , αν ειναι δυνατον ακομα και για το wc στο σπιτι σου μεσα να σου λενε να φορας μασκα μη πω και μπουργκα χαχαχα.. παλι ανασφάλεια θα νιωθουνε τα τρολ. Εμαθαν μια φραση και την αναπαραγουν διαρκως εν τω μεταξυ τα μετρα αυτα δεν εχουν αποδοσει ουτε στο ελαχιστο οπως εχει αποδειχτει τους φταει μονο η μια κατεβασμενη μασκα και ο καφες του αλλου.
      Πλεον οταν βγαινω εξω εγω την λεω την αμαρτια μου πιανω τα στενα και τα δρομακια…εχω την ηρεμια μου
      και να θελω να κατσω στην πλατεια η σε ενα σημειο πιο κεντρικο δεν γινεται με τον καθε Αρτεμη Ματσα που μας προεκυψε εδω μεσα ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει..
      αντε κανε πως κατεβαζεις λιγο την μασκα να πιεις λιγο καφε η να κανεις ενα τσιγαρο για 5-10 λεπτα…θα περασει ο αλλος που διψαει για προβολη εδω μεσα θα σου την πει , δεν την παλευουν φιλε αστα να πανε

  • Μπράβο στον μελισσοκόμο που έχει αλλεργία στη μέλισσα ? και χειροκροταει μαζί με τον Κουλη τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    • ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο κ.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      • Ωπα ρε που ειναι ψεκασμενος σοβαρα?
        Επειδη ειπε την αληθεια για τον διακοσμητικο σου που παιζει με γεφυρες και εχει βαλτωσει σε ολα 2 χρονια τωρα περιπου και απο εργο μηδεν , πλακα κανεις τωρα? Τι θες δηλαδη να γλυφουμε ολοι τον καθε αριστο που ειναι μονο μελι μελι και τηγανιτα τιποτα? Επειδη εσεις ολοι εχετε μνημη χρυσοψαρου και πηγατε και βγαλατε τους πιο ακυρους να σας σωσουν σου φταιει ο αλλος που δεν τρωει κουτοχορτο?

        Και ασε κατα μερος τις πρωτιες και τις μαντεψιες μεγαλε.. ασε.. και αλλοι ηταν σιγουροι για το αποτελεσμα και τους εχει φαει η μαρμαγκα χρονια τωρα , αυτα σε 2 χρονακια απο τωρα θα δειξει , παντως μεχρι στιγμης τα δειγματα που εχει δειξει ο μελισσοκομος δεν ειναι και τα καλυτερα ολη η κοινωνια βραζει.

        • Αυτός που Τρώει τις Μπάλες με τον σανό είναι αυτός που νομίζει ότι δεν τρώει κουτόχορτο .
          Αν ήταν κυβέρνηση οι κατσαπλιάδες και σου έλεγαν να την φοράς την μάσκα θα την έβαζες και όταν κοιμόσουν ,τώρα το παίζεις αντιστασιακός

    • Εισαι πολυ βαθεια νυχτωμενος.Ο λαος εκτιμαει το ηθος την εργατικοτητα την αληθεια και το ενδιαφερον του Περιφερειαρχη για το λαο.Ο μονος που ειναι πραγματικα διπλα στο λαο.

      • Μεγάλε δεν ζούμε στα ’80ς ξύπνα απ τον λήθαργο σου… ο λαός θέλει έργα και πράξεις
        ηθος και εργατικότητα εχουμε ολοι μας…η τουλαχιστον το 90% πες των ανθρωπων το εχει
        καποιοι σαν τον γιωργη σου οταν πιανουν ομως καρεκλα και την ζεσταίνουν καλα καλα μετα τα ξεχνανε ολα αυτα και ακομα περισσοτερα.
        Οποτε μαλλον εσυ εισαι ο βαθια νυχτωμενος

        Να αφησει τα ψεματα κατα μερος και να στηριξει εμπρακτως τον κοσμο που ο συρφετος του κατέστρεψε και ασε τα μεγαλα λογια κι αυτος και το επιτελειο του αν θελει να μην ακουει αυτα τα πραγματα απ τον λαο που εσυ λες οτι τον εκτιμαει..αν θελει να την εχει αυτη την εκτιμηση. Αλλιως ας συνεχισει ετσι να πορευεται με ψεματα και με λασπη και αμα δει καρεκλα ξανα εμενα σφυρα μου.
        Ο λαος εχει κουραστει ειναι παρα πολυ κουρασμενος…μα παρα πολυ ομως για να καθεται να ακουει τις αρλουμπες του Γιωργη και να μην βλεπει λυσεις στα προβληματα του , δεν γινεται να γινομαστε αποδεκτες της ανικανοτητας του καθε αριστου μπλε κηφηνα που μπηκε στη πολιτικη απο τυχη να λεει μονο θα θα θα και θα θα θα…!!

        • Επειδη καταλαβαβα οτι εισαι καταστηματαρχης,θα σου ελεγα,πως αν δε σου συμφερει κλειστο.Τι θες να σε πληρωνει ο φορολογουμενος ππλιτης;

  • Ότι και να μας πεις πλέον Κασαπιδη δεν σε πιστεύουμε, δεν σε υπολογίζουμε. Είσαι αναξιόπιστος και πολύ πολύ λίγος. Α, δεν βρέχει…

    • Μεγαλε γιατι βαζεις πληθυντικο? Μας εκπροσωπεις και δεν το ξερουμε? Οταν θα γινουν εκλογες θα δουμε ποιος στηριζει ποιον!!! Αν και παλι ο κασαπιδης θα κερδισει αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.

      • Επειδη και εσεις πλυθυντικο βαζετε μεγαλε οταν μιλατε για τον Κασαπιδη σας και λετε θα τον ξαναΨΗΦΙΣΟΥΜΕ λετε δεν μιλατε για παρτη σας μιλατε με πλυθυντικο…εσεις γιατι το προκαταβαλετε? Μας εκπροσωπειτε και δεν το ξερουμε? Οχι! Συνεπως οταν πλεκετε το εγκωμιο του Γιωργη….να μιλατε για παρτη σας και εσεις. Και το τι θα γινει στην ωρα της καλπης ασε να το δειξει η ιστορια εκτος αν εισαι χουντινι και βλεπεις το μελλον οποτε αν ειναι να σου ζητησουμε να μας δωσεις και τα νουμερα του Τζοκερ να παμε κανα ταμειο

  • Αυτος κρουει το κοδωνα του κινδυνου εσεις ολοι που αμφισβητειτε τους παντες φορατε σωστα την μασκα? Γιατι καποιος απο σας ελεγε πως 5 η10 ειναι αυτοι που δεν φορανε την μασκα σωστα εφαγε κραξιμο φυσικα και αληθωρο τον ειπανε γιατι ελεγε πως δεν φταιει ο πολιτης αλλα ολοι οι αλλοι

  • το θέμα ήταν τα “λάθη” στο πρόγραμμα στη χρηματοδότηση

    Και βγάζουν ψήφιση για την καταπολέμηση της μαύρης εργασίας και της φοροδιαφυγής !!!!!!!!!!!!!!!!!
    που δεν έχουν αρμοδιότητα

    α ρε άμοιρε ΔυτικοΜακεδόνα…..

  • Γιωργη πηγαινε στον κηπακο να ταισεις καμια κοτουλα
    αρες μαρες κουκουναρες λες και το ξερεις καλα
    πλεον δεν σε πιστευουν πολλοι απο οσοι σε ψηφισαν
    αστο να παει αστο….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.