Η παράταξη του Β. Κωνσταντόπουλου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβιών, το Σάββατο, ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα “Συζήτηση και λήψη απόφασης για ενέργειες του δήμου Σερβίων, σχετικά με τις παραχωρηθείσες εκτάσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στη θέση “Μάνα Νερού” της κοινότητας Μεσιανής του δήμου Σερβίων” – O συνδυασμός του απείχε τελικά από τη συνεδρίαση

28 Φεβρουαρίου 2021
16:04

 

Η παράταξη του Β. Κωνσταντόπουλου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερβιών το Σάββατο, ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα “Συζήτηση και λήψη απόφασης για ενέργειες του δήμου Σερβίων, σχετικά με τις παραχωρηθείσες εκτάσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στη θέση “Μάνα Νερού” της κοινότητας Μεσιανής του δήμου Σερβίων”:

Kύριε πρόεδρε, 

Σε σχέση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο δια περιφοράς σημερινό δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Για το πρώτο θέμα, περί αντικατάστασης δηλαδή του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κακαφίκα Αναστασίου, με επίκληση την ανεπαρκή εκτέλεση των καθηκόντων του, θεωρούμε ότι πρέπει να συζητηθεί σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να εξηγηθούν από τον δήμαρχο τα αίτια της αντικατάστασής του. Σε κάθε περίπτωση εγείρεται ηθικό θέμα για τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξουν επαρκείς εξηγήσεις.

2. Προτείνουμε η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη να γίνει άμεσα, το αργότερο ως την Τετάρτη 03-03-2021.

3. Στην συνεδρίαση αυτή η παράταξή μας προτείνει να συζητηθεί επίσης το παρακάτω θέμα, ως κατεπείγον. “Συζήτηση και λήψη απόφασης για ενέργειες του δήμου Σερβίων, σχετικές με τις παραχωρηθείσες εκτάσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στην θέση Μάνα Νερού της κοινότητας Μεσσιανής του δήμου Σερβίων”. Εννοείται ότι η παράταξή μας έγκαιρα θα υποβάλλει την σχετική εισήγηση.

4. Δεν είναι συνηθισμένο στην αυτοδιοίκηση να ορίζεται δημοτικό συμβούλιο, χωρίς μάλιστα κατεπείγον θέμα, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.0 μ.μ. Είναι προφανές ότι συνεδρίαση τέτοια ημέρα και ώρα δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στον συντονισμό των παρατάξεων.

5. Για όλους τους παραπάνω λόγους η παράταξή μας θα απουσιάζει από την σημερινή συνεδρίαση. Θα συμμετέχει στην επόμενη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, στην οποία προτείνει να συζητηθεί και το θέμα που αναφέρεται στην ανωτέρω παράγραφο 3, ως κατεπείγον θέμα.

Με τιμή

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Κωνσταντόπουλος Β.

Αλεξόπουλος Αν.

Γκουτζιομήτρος Μ.

Καραντάκος Π.

Μπάκανος Γ.

Παναγιωτούλας Γ.

Παπαθανασίου Χ.

Πεκόπουλος Δ.

Πράσσος Ε.

2 σχόλια

  • Μπράβο. Πολλά στρέμματα και ο συνήθως λαλιστατος δήμαρχος εδώ έκανε όπως λέει ο λαός την πάπια. Για τα πλωτά χάλασε τον κόσμο!

    και επιτέλους βγάλτε μια απόφαση για το χυτά αμιάντου
    Να δούμε επιτέλους τα πραγματικά πρόσωπα
    Και να ακούσουμε και την φωνουλα των συμβουλων από Λιβαδερό και καμβουνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.