• Οι κομματικές νομενκλατούρες επί του έργου…

  • Η φλυαρία και οι ανίερες συμμαχίες…

  • Η γέννηση του τέρατος…

  • Η ώρα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Περίμενα να πρυτανεύσει η λογική και να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την ασχήμια την οποία συντηρούν συνειδητά όλοι εκείνοι που μέλημα τους είναι η διατήρηση της καρέκλας με τα παρεμφερή της.

Δυστυχώς, έκανα λάθος. Η ανωριμότητα, η προχειρότητα, η κουτοπονηριά και πολλά ακόμη που τους χαρακτηρίζουν, κυριαρχούν και είναι πάνω από όλα.

Η όλη διαδικασία συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. ήταν πέρα για πέρα αντιδημοκρατική και έτσι όπως εξελίχθηκε, μια καλοστημένη από πριν διαδικασία. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τους «άλλους». Αυτοί και αν είναι «ειδικοί» σε αυτά….

Η συνέχεια της παθογένειας που επιχειρείται έχει πολύ βαθιές ρίζες.

Από το βρώμικο 89’ είχε γεννηθεί στην Ελληνική πολιτική ζωή το τέρας. Η πρώτη στην ιστορία τερατογέννηση με πρωταγωνιστές την Ν.Δ. και το ΚΚΕ. Σήμερα 27 χρόνια μετά έχουμε μια νέα γέννα. Αυτήν την φορά σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας(Κοζάνης). Οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας τερατογέννησης είναι οι υποστηρικτές της συγκυβέρνησης(ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) και βέβαια το ΚΚΕ.

Το προϊόν της γέννησης που είναι το «τέρας», επί του έργου… και όπως έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, «Η Δημοκρατία στο Απόσπασμα». Τι κρίμα για όλους αυτούς τους μικρούς ανθρώπους που μέλημα τους είναι μόνον το εγώ και τίποτα άλλο.

Η εικόνα όμως του εργατικού κινήματος στον τόπο μας είναι τραγική. Η παραμονή και συνέχεια όλων αυτών μόνο κακό θα κάνει. Δεν μπορούν, δεν έχουν τις ικανότητες να υπηρετήσουν τα ιδεώδη και τις αξίες που πρεσβεύει το Εργατικό Κίνημα.

Το περιθώριο είναι ο τελικός προορισμός όλων αυτών. Εκεί πρέπει να τους οδηγήσουμε.

Καθυστερήσαμε ήδη πολύ.

Η Αφύπνιση και η Απελευθέρωση θα μας οδηγήσει στον Δρόμο της

ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Κοζάνη 21 Απριλίου 2017

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ