ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΟΜ’: “Το νου σας!!!’’ Μάρτης αύριο (Βίντεο)

28 Φεβρουαρίου 2021
21:21

Μας ψοφούν κάθε  χρόνο τέτοια μέρα οι οχτροί του Κοζανιτισμού ανά την υφήλιο (κι ακόμα σιαπέρα μη σι πω), λέγοντες με ξινισμένα μούτρα: «Όλος ο κόσμος γελάει τον Απρίλη, κι εσείς οι ανάποδοι τον Μάρτη».

Πάρτι τς σβάρνα, αδέλφια!

ΕΜΕΙΣ έχουμε δίκιο!

Πρώτους μήνας τς χρουνιάς ήταν ου Μάρτς πριν τς Ρωμαίοι

Πριν αρχινίσν αυτοί να βάζν κάνα-δυο  μήνις σν αρχή κι να φκιάν κι ένα σουρό άλλα σιουρδίτκα, ου κόσμους γιλούσιν χρόνια κι ζαμάνια Πρώτη Μαρτίου. Για να μην τς πιάνει  του κακό του μάτι! Γνουμκά πράματα!

Μώρι-μώρι…

Κινούργις μόδις!

Σιγά να μην αλλάζουμι ιθίματα κάθι τρεις κι λίγου…

Το νου σας”

ΚΕΙΜΕΝΑ

Ματίνα Τσικριτζή – Μόμτσιου

Παίζουν

Αγγέλα Δήμου

Κώστας Καραματσούκας

Βαγγέλης Δισλάκης

Ένα σχόλιο

  • Ο Μαρτης όντας πρώτος μήνας της άνοιξης και ο καιρός «ξεγελάει» γιατί μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή γι αυτό λέμε και την παροιμία στα χωριά μας (Λευκοπηγη) «Μαρτης είναι χάδια κάνει ποτε κλαίει και ποτε γελάει» . Έχει δίκαιο η Ματινα κι όχι οι Ρωμαίοι η Κοζανη και όχι οι Αθηναίοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.