Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Eπιμορφωτικές συναντήσεις για Εκπαιδευτικούς ΠΕ60 της ΠΕ Κοζάνης με θέμα: «Δημιουργία Ιστολογίου (blog) στο Π.Σ.Δ.», τη Δευτέρα 08/03

1 Μαρτίου 2021
12:17
Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι,

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τον Πόλο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Κοζάνης (ΠΕΚΤΠΕ) και σε συνεργασία με τις Σ.Ε.Ε. Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας κ. Βαϊρινού Κ. και Νοβατσίδου Λ, και τον ΣΕΕ Πληροφορικής κ. Τζήμα Δ., πρόκειται να υλοποιήσει επιμορφωτικές συναντήσειςγια Εκπαιδευτικούς ΠΕ60 της ΠΕ Κοζάνης με θέμα:

«Δημιουργία Ιστολογίου (blog) στο Π.Σ.Δ.»

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντοςέως την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

https://forms.gle/VJAsZHKhsbY2aCdx7

Η πρώτη επιμορφωτική συνάντηση θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 08/03/2021 και ώρα 18:00 -19:30. Η ενημέρωση σχετικά με το σύνδεσμο Webexτάξης θα σταλεί στο email που θα δηλωθεί.

Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική.

Επικοινωνία:

Τσίρου Αντιγόνη

Εκπαιδευτικός Πληροφορικής ΠΕ86

email:  [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.