kozan.gr: Πήρε άδεια εγκατάστασης, η «Κ/ΞΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ – THALIS E.S.S.A», για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο το παραγόμενο βιοαέριο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥ.ΤΑ.) των Κεντρικών Εγκαταστάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (ΚΕΟΔ) Αστικών Αποβλήτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο «Ορυχείο Νότιου Πεδίου» του ΛΚΔΜ

1 Μαρτίου 2021
18:16

Πήρε άδεια εγκατάστασης, η «Κ/ΞΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ – THALIS E.S.S.A», για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο το παραγόμενο βιοαέριο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥ.ΤΑ.) των Κεντρικών Εγκαταστάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (ΚΕΟΔ) Αστικών Αποβλήτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο «Ορυχείο Νότιου Πεδίου» του ΛΚΔΜ. Το βιοαέριο προέρχεται από τα Κύτταρα Α’ και Β’ του ΧΥΤΑ τα οποία ήταν σε λειτουργία από τον Ιούλιο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2017 και δέχθηκαν περίπου 1.500.000 τόνους απορριμμάτων που παρήχθησαν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί υπογραφή σύμβασης της εν λόγω Κοινοπραξίας με τη ΔΙΑΔΥΜΑ, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συλλογής και εκμετάλλευσης βιοαερίου. Η σύμβαση αυτή έχει διάρκεια 20 έτη κατά τα οποία ο ανάδοχος θα επιστρέφει στην ΔΙΑΔΥΜΑ ποσοστό 8,2% επί του ακαθάριστου κύκλου εργασιών από τις πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ . ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΛΥΝΟΥΝ Κ ΔΕΝΟΥΝ . ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ . ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Κ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …. ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.