kozan.gr: Συνεχίζονται μετασεισμοί – Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4.6 με παραπλήσιο επίκεντρο με το μεγάλο σεισμό των 5.9 στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας

3 Μαρτίου 2021
12:37

 

Συνεχίζονται οι μετασεισμοί.  Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4.6 με παραπλήσιο επίκεντρο με το μεγάλο σεισμό των 5.9 στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.

 

11 σχόλια

  • Τώρα τι θα κάνουν οι μενουμεσπιτακηδες? Μέσα ή έξω? Αυτά είναι διλήμματα.

    Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί. Δεν περιέχει καθόλου υβριστικά σχόλια οπότε θα πρέπει να πρέπει να περάσει από τη λογοκρισία σας. Ευχαριστώ.

  • Αχ Παναγία μου ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός αχ ναι βαχ βαχ, αλλά σκεφτόμουν τον φίλο μου τον Ουίλιαμ και δεν έπαθα τίποτα κακό ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

  • Αχ Παναγία μου ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός αχ ναι βαχ βαχ, αλλά σκεφτόμουν τον φίλο μου τον Ουίλιαμ και δεν έπαθα τίποτα κακό ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥ!

  • Αχ η μανούλα μου μου είπε αν αλλάξω πάνα γιατί την είχα λερωσει τέλος πάντων, τρόμαξα πολύ, αχ βαχ βαχ αχ βαχ βαχ αχ βαχ βαχ αχ Ουίλιαμ εσύ είσαι καλά? Ο κυρ Μάκης επέζησε?

    • Όλα καλά φίλε μου. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σου. Είσαι ένας ατρόμητος άντρας και δεν έπαθες τίποτα όπως ήταν αναμενόμενο. Μια χαρά και ο κύριος Μάκης δόξα τω Θεώ. Να προσέχεις φίλε. Σε αγαπώ πολύ και το ξέρεις.

  • Α ναι φίλε μου ναι α βαχ βαχ αχ βαχ βαχ ήταν πολύ δυνατός δυστυχώς τα έκανα πάνω μου και χρειάστηκε να αλλάξω πάνα, ευτυχώς η πβ είχε πολλές μαζί της γιατί ήξερε, ο κυρ Μάκης πως είναι? Έχει 1 μέρα να μου μιλήσει αχ βαχ βαχ αχ βαχ

  • Όλα καλά φίλε μου. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σου. Είσαι ένας ατρόμητος άντρας και δεν έπαθες τίποτα όπως ήταν αναμενόμενο. Μια χαρά και ο κύριος Μάκης δόξα τω Θεώ. Να προσέχεις φίλε. Σε αγαπώ πολύ και το ξέρεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.