kozan.gr: Αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των Λυκείων στην Δ. Μακεδονία, όπου όλες οι Περιφερειακές Ενότητες ανήκουν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (Βίντεο)

3 Μαρτίου 2021
18:26

Αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των Λυκείων στην Δ. Μακεδονία, όπου όλες οι Περιφερειακές Ενότητες ανήκουν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου. Ισχύς μέτρων από αύριο το πρωί στις 6 και μέχρι την Τρίτη 16 Μαρτίου

47 σχόλια

  • Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ,Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ SMS ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ,ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΧΘΕΣΙΝΕ ΒΛΑΧΟ!

    • Ηδη ο πλανητης αρης βλεπω αρχισε να κατοικειτε,και εσυ απο το σχολιο σου καταλαβαινω οτι πρεπει να εισαι απο τους πρωτους κατοικους!!!!

      • Πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν χρησιμοποιείται sms για μετακίνηση.Προφανώς ούτε στον Άρη που παρά τον ισχυρισμό σου δεν κατοικείται ακόμη.Για τριτικοσμικές χώρες ή εξωπλανήτες που κατοικούν “Πανεπιστήμονες με ψηλά τα χέρια” ομολογώ ότι δεν γνωρίζω.

      • ποια επιστήμη σηκώνει απο όλες?
        μόνο η λοιμοξιολογία υπάρχει?
        Νομική υπάρχει? (νομικά τα λοκνταουν πως πανε? σε κάποιες ευρωπαικες χωρες έγιναν και δικαστήρια , γνωρίζουμε τις αποφάσεις?), ψυχιατρική? (ο εγκλεισμός δεν επιβαρύνει την ψυχική υχεία και ειδικά της νεολαίας?), καρδιολογία (λογω ακινησίας και μη άθλησης της νεολαίας και ειδικά των ερασιτεχν,ομάδων κλπ δε θα αυξηθούν τα εμφράγματα και τα καρδιολογικά προβλήματα ειτε στο άμεσο ειτε στο έμμεσο μέλλον?)
        αλήθεια δεν τις χρειαζόμαστε αυτές τι επιστήμες?
        δεν υπάρχουν?
        ο κοβιντ είναι πλέον κομμάτι της ζωής, και πρέπει να ζούμε με αυτόν
        τηρώντας μέτρα υγιεινής φυσικά, αλλά η ζωή συνεχίζεται είτε με κοβιντ ειτε χωρίς…
        μπορεί ομως ενα φάρμακο (λοκνταουν) που 1 χρόνο τώρα μας φέρνει στο ίδιο σημείο και παλι, να θεωρείτε επιτυχημένο?
        τρελαθήκαμε τελείως?

      • ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΠΙΣΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ,ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ …

        • Ρε αντε που μιλας κιολας,εδω εχουμε δικους μας ανθρωπους διασωληνομενους και ειναι και κατι σαν εσενα να πουλανε εξυπναδες,κατσε μεσα ρεε και οταν βγαινεις βαλε μασκα και κρατα αποστασεις γιατι απο την βλακεια σας υποφερουμε ολοι,αντε γιατι κουρασατε ασχετοι που μου γινατε και ειδικοι.

          • κοφτο ρε γιδι εχεις καταντησει πιο γραφικος απο το σκαι ,οταν πριν απο λιγο καιρο συνωστιζονταν οι ηλικιωμενοι στα λιντλ δεν εβγαινες να κελαηδησεις ,δε θα παθει ολος ο νεος κοσμος καταθλιψη για τις χαζομαρες τους ουτε γιατι ο κουλης σου ειναι ανικανος!

        • Μετα και απο αυτο το σχολιο ειμαι πλεον σιγουρος οτι εισαι ο πρωτος κατοικος του πλανητη αρη!!!!

          • μην εκτιθεσαι παραπανω ,ολοι σε κραζουν πληκτρολογιακια ,τρολακι της παρακμαζουσας πασοκοδεξιας…

      • Μια χαρά τα λέει τέλος τα άμα και το που πάμε..δλδ αν ξέρουν που πάμε δε κολλάμε..επίσης τα δημοτικά δε κολλάμε ούτε τα γυμνασίου…μόνο τα πανεπιστήμια και τα λύκεια κλειστά γιατί φοβούνται τη νεολαία ..μη οργανωθούν οι φοιτητές και τα του λυκείου και τους πάρει και τους σηκώσει..έτσι κάναν πανταααα οι χούντες τους νέους φοβόταν..γιατί αυτοί τους έριχναν και θα τους ρίχνουν παντα

  • Παίζετε με τους εφήβους. Παιδιά που ετοιμάζονται για πανελλήνιες. Κλείνετε και ανοίγετε τα σχολεία λες και είναι πόρτες και προκαλείτε στα παιδιά του λυκείου τρομερή αναστάτωση, ανασφάλεια και ενώ αυτά δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά από τον Κορωνοιο οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στις ψυχικές διαταραχές και στην απομόνωση !!

    • Κινδυνευουν ομως οι μεγαλυτεροι ,καθηγητες ,γονεις,παππουδες,οπου ειναι και το οικογενειακο περιβαλλον.Αρκετους θρηνισαμε.Υπομονη και ολα θα πανε καλυτερα. ΥΓ.περσι εδωσε εξετασεις το παιδι και αριστευσε.Φετος θα δωσει το αλλο μου παιδι.Μη πανικοβαλλομαστε ,υπομονη θελει η κατασταση.

      • Άσε ρε μεγάλε. Ένα χρόνο υπομονή. Αυτό είναι το περιβόητο σχέδιο του Κούλη σου? Η υπομονή τελείωσε. Αυτοί δεν ήταν που θα ήταν προετοιμασμένοι για όλα? Ανεύθυνοι και ανεπαρκείς αποδεικνύονται σε κάθε απόφαση τους. Τσίρκο με τα όλα του.

        Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο μου.

        • Ασε ρσ τις εξυπναδες και ναι ρε να κανεις υπομονη οταν κινδυνευουν ζωες που εμαθες να κριτικαρεις,τσιρκο εισαι εσυ και κατι σαν εσενα ξερολες,ειδικε λοιμοξιολογε.

          • της παλινωδιας το καγκελο γινεται κι εσυ παριστανεις τον κυβερνητικο εκπροσωπο; και εξυπνακιας και παρατρεχαμενος ; ειδαμε που μας οδηγησαν και οι ηξεις αφιξεις των “ειδικων” σου,πρωτο τους μελημα να τριγυριζουν ολημερις στα καναλια και νατρομοκρατουν!

          • Τσίρκο και αμόρφωτος είσαι και φαίνεσαι από τον τρόπο που σχολιάζεις τρολλακι του Κουλη. Χαιρετίσματα στη μεσαία τάξη από τον περιφερόμενο θίασο που παριστάνει την κυβέρνηση και που τόσο πολύ υποστηρίζεις.

        • Δεν ήταν προετοιμασμένοι για την ανευθυνότητα σας ,εσείς θέλατε μέτρα τύπου Κίνας που θαυμάζει ο αγράμματος καταληψίας ,σε έναν μήνα θα έληγε το θέμα με τον Ιό ,εσείς βέβαια θα σκούζατε αλλά θα έσωναν πολύ κόσμο από εσάς

          • Ο/Η Βοα ο συρφετος σου εθαψε την χωρα στα αζητητα διαχρονικα και ιστορικα απο παλια λέει:

            Ειπα κι εγω δεν πεταχτει παλι η γατουλα που το παιζει βοας στο εντερ να πει την μπαρουφα του για αλλη μια φορα.
            Πες οτι θες ρε σε λιγο καιρο θα αποτελεις παρελθον και μια κακια αναμνηση για την χωρα προσκυνημενε.
            Η μπλε πανδημια τελειωνει τουλαχιστον στην Ελλαδιτσα μας
            καλη επανοδο στο 10% χαρδαλοτσοπανοβλαχοι και κουληδες ανεμελοι της Παρνηθας

          • Απάντηση στον 4 Μαρτίου, 2021 at 01:12

            Από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα μείνετε μόνο οι μετακλητοί που διορίσατε το 2015 να σας ψηφίζουν .ο Ζήκος θα επανέλθει στο 3% .Κατά τα υπόλοιπα προσπάθησε να κάνεις μια συγκροτημένη σκέψη και να απαντάς στα σχόλια

    • Κι η Κοζάνη στην Δ. Μακεδονία είναι. Ναι τα Λύκεια θα είναι κλειστά, δηλαδή τα μαθήματα ΔΕΝ θα γίνονται δια ζώσης αλλά με τηλεκπαίδευση.

    • Καλα εσυ ο πρωτος πας σχολειο και δεν ξερεις που ανηκει η Κοζανη και ξαναρωτας αν θα ειναι κλειστά τα Λύκεια? Εσυ παιδι μου είτε κλειστα είτε ανοιχτα τα σχολεία το ίδιο κάνει. δεν κοβει μαθε καμια τεχνη καλυτερα

  • Γι’αυτό φαγώθηκε η Μακρή να μιλάει για παράταση του έτους
    Τηλεκπαίδευση κι άγιος ο θεός..
    Και πάλι θα λένε η ύλη καλύφθηκε αλλά το κάνουμε για ψυχολογικούς λόγους αχαχαχαχ.
    Τους πήρε ο πόνος για την ψυχολογία των μαθητών που 5 μήνες περίπου τους εμπαιζουν κανονικά.

  • Μα γιατί! Αφού τα “επιδημιολογικά μοντέλα” έδειχναν πως δεν υπάρχει μετάδοση στις αίθουσες!
    Μάλλον οι υπολογισμοί έγιναν με τις αίθουσες άδειες τότε… ντάξει κάναμε ένα λάθος!

  • Έχω πόσους συγγενείς και γνωστούς στο εξωτερικό Γερμανία Αγγλία Ιταλία συμφοιτητές μου που κάθε μέρα μιλάμε…εκεί είναι όλα ανοιχτά λειτουργούν τα πάντα μάσκα είναι προαιρετική και ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερος ούτε μηνύματα ούτε αηδιες εδώ οι αψεκαστοι φιλοι μας είναι πεπεισμένοι ότι ο Κούλης και η παρέα του μας αγαπάνε και θέλουν να μας φυλάξουν χαχα

    • σε κάποιες χώρες (ευρωπαϊκης ενωσης κιόλας) έγιναν και κατι δικαστήρια για μάσκες και λοκντάουν.
      φυσικά και τις αποφάσεις τους δεν θα τις μάθουμε ποτέ
      από το σικάϊ και το ωμέγγα…

      • Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος μιμητής της Μέρκελ στην πολιτική κατά του ιού ,την αντιγράφει στις σπασμωδικές κινήσεις και ανοιγοκλείνει συνεχώς την οικονομία,ήδη στη Γερμανία οι κυβερνητικοί εταίροι που συγκυβερνούν μαζί της , την κράζουν νυχθημερόν για τις βλακείες που κάνει,αλλά εδώ για να μάθεις τι γίνεται πρέπει να απευθύνεσαι σε ξένα σάιτ.

    • για πες μας και στις χωρες αυτες πόσους νεκρους εχουν καθημερινα και ποσες εισαγωγες σε νοσοκομεια; (και μιλαω για κεντρικη – βορεια ευρωπη, που ειναι στον επομενο αιωνα αναπτυξης σε σχεση με εμας εδω)

      • η ευρωπη που μιμειται ο κουλης παει κατα διαολου,ενω τα βαλκανια και χωρες εκτος ΕΕ τα πηγαινουν καλυτερα,χωρια που παιρνουν εμβολια απο ρωσια και κινα,ενω εμεις οι γερμανο-υποτακτικοι περιμενουμε ποτε θα μας στειλουν αυτοι που εκαναν “συμφωνια” με την φον ντερ λαινεν!

  • αυτος τελικα ποσες φορες θα αλλαξει θεση στο λογοτυπο; μας εχ λοζιασει μια κατω μια πανω, μια το εθνοσημο απο εδω μια απο εκει, ταχατι αλλαξε η φορμα μετακινησης, μια ελεγε υπουργειο ταδε μετα το αλλο..καταλαβαινετε η μπα;

  • μετα την κωλοτουμπα ολυμπιακων διαστασεων για τη Μακεδονια και την ΑΘΛΙΑ διαχειριση του κορωναιου ,ουτε οι ψευτικες δημοσκοπησεις σωζουν τους αχρηστους φιλους σου(και τα “κατοικιδια” τους) απο ιστορικο καταποντισμο!

    • Με τον καταληψία δεν θα προλαβαίναμε να θάβουμε
      Και τον Ιούλιο του 2019 για ψεύτικες δημοσκοπήσεις λέγατε και σας ήρθε με τέσσερα τυριά

      • Ο/Η Βοα ο συρφετος σου εθαψε την χωρα στα αζητητα διαχρονικα και ιστορικα απο παλια λέει:

        Σκουζε οσο θες προσκυνημενε βοα
        οσο και να σκουζεις τα ψωμια σας τελειωνουν σε λιγους μηνες. Δε θα σας σωσει κανενα καναλι και καμια δημοσκοπηση
        ο καταληψιας που εσυ αποκαλεις θα ειναι σε λιγο και παλι στο σβερκακι σου και τοτε θα τα πουμε καλα με ολους σας!

        Θα δεις εσυ τα τεσσερα τυρια και τα καλτσονε και τις κοκα κολες που θα σας κερασουμε μετα το καλοκαιρι κανε υπομονη οτι σου ερθει να μη το βαρεθεις κι εσυ.

        • Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι σου κατσαπλιά .
          Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγαλύτερη ζημιά στην αντιπολίτευση παρά στην κυβέρνηση,αλλά ξέχασα ήταν στημένες όπως τον Ιούλιο του 2019 που ήρθαν οι σπέσιαλ και αυτές με τα 4 τυριά
          Ο καταληψίας δεν θα ξανά-κυβερνήσει ποτέ.
          Κάτι κατσαπλιάδες έκαναν την Ελλάδα να χρωστάει 200 δις για να σας δίνει συντάξεις αυτή είναι η μεγαλύτερη πληγή
          15% η διαφορά στην κρίση της πανδημίας ,σε ένα χρόνο θα πάει 25% αλλά πάλι θα λένε ψέμματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.