Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών καφετεριών καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”: “Συγκεκριμένοι «καλοθελητές» επιχειρούν να παρουσιάσουν την Διοίκηση του σωματείου ως παράνομα συναλλασσόμενη με την περιφερειακή αρχή”

4 Μαρτίου 2021
21:41

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «ΕΡΜΗΣ» συνεδρίασε με θέμα την αποτίμηση των πρόσφατων εξελίξεων και την συνέχιση της δράσης του σωματείου. Στα πλαίσια αυτά, εκτίμησε ότι το σωματείο διεκδίκησε δυναμικά την προστασία όλων των συναδέλφων, έθεσε επανειλημμένα τα αιτήματα, τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα, ενώπιον κάθε αρμοδίου, επιδίωξε να ακουστεί η φωνή των συναδέλφων όσο πιο δυνατά γίνεται.

Το σωματείο μας διαμαρτυρήθηκε με οργή για τα αποτελέσματα του γνωστού πλέον προγράμματος ενισχύσεως της περιφέρειας, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας δεν περιλαμβάνεται στους επιχορηγούμενους. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δυναμικά μέτρα προστασίας για όλους.

Παρ’ όλα τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα, το ΔΣ διαπίστωσε ότι υπάρχουν διάφοροι οι οποίοι προσπαθούν δημόσια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να σπιλώσουν την Διοίκηση του σωματείου ή ατομικά κάποια μέλη του ΔΣ. Επιχειρούν οι συγκεκριμένοι «καλοθελητές» να παρουσιάσουν την Διοίκηση του σωματείου ως παράνομα συναλλασσόμενη με την περιφερειακή αρχή με δήθεν αντάλλαγμα την σιωπή της απέναντι στο άδικο αποτέλεσμα.

Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί το σωματείο, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη κάθε ενός μέλους της Διοίκησής του.

Δεν θα ανεχτούμε καμία άλλη προσβολή, για αυτό οι (λίγοι σε κάθε περίπτωση) συκοφάντες καλό θα είναι να σωπάσουν.

Το ΔΣ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των μελών του σωματείου.

Κοζάνη 04/03/2021

Με τιμή, το ΔΣ

6 σχόλια

  • Πάντως παιδιά, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της λίστας το θέμα φαίνεται ήδη να ξεχάστηκε. Κάνεις πλέον δεν ασχολείται, το κατάπιαμε και αυτό. Οι αντιδράσεις σας ήταν πολύ χλιαρές, τύπου ανακοίνωσης, εκτονωθήκαμε και τέλος.

  • Το σωματείο θα έπρεπε να κινήσει διαδικασίες έτσι ούτως ώστε να αποδείξει ότι αγωνίζεται παραταύτα λέει λόγια για να χαιρόμαστε το θέμα είναι τι γίνεται μικρές επιχειρήσεις καφετέριες ταβέρνες και τα λοιπά δεν πήραν τίποτε αυτοί που πραγματικά έχουν πληγεί από την πανδημία δεν πήραν τίποτα και τα λεφτά πήγανε σε ορισμένους και εκλεκτούς.

  • Προς τη την ανακοίνωση;;
    Αντί να κοιτάξουν πώς θα σώσουν τα μαγαζιά κοιτάνε ποιος τι λέει για αυτούς κατάντια…

  • Ποιοι είναι αυτοί που σπιλώνουν ,ποιοι είναι αυτοί οι καλοθελητές;;
    Που νομίζετε ότι θέλουν το κακό των επιχειρήσεων ή μάλλον αυτοί που λέτε χαλάνε τα σχέδια κάποιον που χρόνια αλωνίζουν!!

  • Σας χορτάσαμε. Νομική κίνηση εκτός απο μια αυτόβουλη ομάδα ανθρώπων δεν είδαμε. Κάτσε να δεις τι θα γίνει σε λίγο .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.