kozan.gr: Iκανοποιημένος ο Βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης για τις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη για την έκτακτη επιδότηση 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση λιανικού εμπορίου σε περιοχές στις οποίες τα Χριστούγεννα υπήρχε αυστηρό lockdown (Ηχητικό)

5 Μαρτίου 2021
12:07

Έκτακτη κρατική στήριξη σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες δραστηριοποιούνται σε περιοχές στις οποίες τα Χριστούγεννα υπήρχε αυστηρό lockdown και δεν είχαν τη δυνατότητα λειτουργίας ούτε με click away ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός εξήγγειλε ότι οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου θα λάβουν εκτάκτως 3.000 ευρώ η κάθε επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος.

«Θα υπάρξει επιδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε περιοχές που ήταν κλειστές στην περίοδο εορτών και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε με μέθοδο click away. Μιλάμε για περιοχές της Δυτικής Αττικής όπως Ελευσίνα, Ασπρόπυργος κ.α. ή η περιοχή της Κοζάνης που ήταν σε σκληρό lockdown. Θα λάβουν έκτακτη επιχορήγηση – όχι επιστρεπτέα ή δάνειο – 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος. Αυτές οι επιχειρήσεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση και στήριξη από την κυβέρνηση» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

O Βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης, με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη μίλησε στο kozan.gr – Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

26 σχόλια

  • Οι πραγματικά κλειστές επιχειρήσεις να τα πάρουν και όχι όσοι ενώ λειτουργουσαν κανονικά πήραν ότι και όσα πήραν ήδη.

  • δηλαδη για να καταλαβω εισαι ευχαριστημενος που οι μικρομεσαιοι καταστραφηκαμε και που η επικινδυνη και ανικανη κυβερνηση σου μας δινει ψυχουλα, τι να πω να ειστε καλα σας ευχαριστουμε ολοι οι κατεστραμενοι

    • Τι θες να σε δώσει ρε φίλε ?? Κάνα εκατομμύριο ευρώ ?? Δουλεύουμε και περνούμε 6 κατοσταρικα …3,000€ είναι 5 μηνιατικα μου χωρίς να δουλέψετε άντε παρατήστε μας με την γκρίνια αν δεν μπορείς κλειστο

    • Συριζακη, ανίκανη κυβέρνηση ήταν η δική σου όπως και και οι πολιτικοί τους. Αυτή η κυβέρνηση έδωσε 11,5 δις σε αυτήν την κρίση χωρίς να φταίει.
      Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ουσιαστικά ήταν ένας πόλεμος και το βάρος μοιράζεται σε όλους μας.

  • Η κυβέρνηση λειτουργεί με βάση τις διαμαρτυρίες και την ικανοποίηση των αιτημάτων κατά το δοκούν
    Εστίαση καμία μέριμνα
    Αγρότες παραγωγοί λαϊκών αγορών στην από έξω παροχή υπηρεσιών που ήταν κλειστά στην από έξω
    Τον αγροτικό κόσμο των θυμούνται όλοι προηγούμενοι και επόμενη μόνο την περίοδο των εκλογών

  • Μετρό για όλη την Ελλάδα. Καί όχι όπως γράφουν κάποια τοπικά σάιτ ότι είναι επιτυχία τών βουλευτών μας. Μην τρελαθουμε κιόλας.

    • αν δεν πίεζαν μπορεί να μας “ξεχνάγανε” και να έλεγες άλλα μετά, οπότε καλώς πίεσε ο Βουλευτής και είπε ακόμα και το αυτονόητο

  • Την εστιαση Σταθικο που ο συρφετος σου την στοχοποιησε και την οδηγησε σε φαλημεντο και με ψεματα συντηρητει τον μυθο οτι αν ανοιξει η εστιαση θα εχουμε πολλα κρουσματα ενω σας εχει διαψευσει κατηγορηματικα και ο ΕΟΔΥ και ο ΠΟΥ….την αφηνετε παλι στην απ’εξω

    Ραντεβου στις καλπες ανυπαρκτε νεροκουβαλητη του Μπουμπουκου
    και με σενα και με ολους σας… η εστιαση θα ειναι αυτη που θα σας ριξει να το θυμασαι!

  • Οποιαδήποτε στήριξη είναι αναγκαία. Τα μαγαζια έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα ίσως. Δεν βλέπετε όμως ότι η εστίαση είναι εκτός. Θα την οδηγήσετε σε κλείσιμο. Από την εστίαση δουλεύει η μισή αγορά. Κάνετε μεγάλα λάθη. Μη επιστρεπτέα προκαταβολή δεν πήραμε, και δεν δώσατε καμμια σημασία σε αυτό το θέμα. Για το σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν τα χρήματα δεν πήρατε θέση και δεν κάνατε τίποτα για να το διορθώσετε. Κρίμα.

  • Ορισμένους τους εκτιμούσα. Μετά όμως τη Λίστα της Περιφέρειας όπου φάνηκε ποιοι εγκρίθηκαν και πόσες φορές θα παρουν τα σαρανταρια είπα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει σεβασμός στην κοινωνία. Υπευθυνοι είναι όλοι και οι βουλευτές.Υπαρχουν άνθρωποι που τρέχουν για να τα βγάλουν πέρα, άλλοι κάνουν δουλειές και δεν τους πληρώνουν και η Περιφέρεια τι έκανε; Επιχειρήσεις που δεν έπρεπε με τίποτα να εγκριθούν για την επιδότηση, περιφερειακοι σύμβουλοι, συγγενείς, κουμπάροι, δικαιούχοι της επιδότησης.

    • Τι σχέση έχουν κύριε μου οι Βουλευτές με τα Προγράμματα της Περιφέρειας; Καμία αρμοδιότητα με τα προγράμματα δεν έχουν. Σε λίγο θα λέτε ότι φταίνε που δεν ασφαλτοστροθηκαν κάποιοι δρόμοι στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.

  • Οι δημόσιοι υπάλληλοι πάλι στην απόξω? Εμείς δηλ πότε θα δούμε χαρά?
    Όπως πήραν οι φούρνοι και οι σύμβουλοι που είχαν αύξηση τζίρου, έτσι να πάρουμε κι εμείς!

  • ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚ ΤΟΥ 2021.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ…ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…Η Ν.Δ. ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΥ….ΠΑΣΟΚ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.