Πτολεμαΐδα: To «Μυστικό» σε διαδικτυακή, εικαστική έκθεση στην Πορτογαλία

5 Μαρτίου 2021
12:47
Κανένα σχόλιο

Με ένα παιδικό πορτραίτο, που κρύβει το «Μυστικό», της κακοποίησης, η εικαστικός Άννα Χαραβιτσίδου από την Πτολεμαΐδα, συμμετέχει σε  διαδικτυακή  έκθεση που διοργανώνει γκαλερί στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας, μαζί με άλλους πενήντα ζωγράφους από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για έναν μικρό πίνακα έξι ιντσών, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής, και τα υλικά που χρησιμοποίησε η δημιουργός είναι μελάνι και δακτυλικά αποτυπώματα, που βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία, χωρίς την δια ζώσης παρουσία της, λόγω της πανδημίας του covid-19, αναμένοντας οι συμμετέχοντες από τους διοργανωτές, τα αποτελέσματα. Η εικαστικός «προτρέπει», με το έργο της, όσους βίωσαν η βιώνουν την
κακοποίηση σε όλες τις μορφές της, να μιλήσουν, αλλά και να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία απέναντι στο φαινόμενο αυτό που πληγώνει το σώμα. Η Άννα έχει επενδύσει πολλά στο έργο της και προσδοκά «σε μία  Ευρωπαϊκή διάκριση». Η έκθεση ανοίγει αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.