Π. Βρυζίδου: Επιχορήγηση 3000 ευρώ κάθε επιχείρησης λιανικού εμπορίου της ΠΕ Κοζάνης και 1.000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο

5 Μαρτίου 2021
19:04

 

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πριν ένα μήνα κατά την επίσκεψή μου στο Υπουργείο, μου ανέφερε ότι προετοιμάζει πρόγραμμα χρηματοδότησης, οριζόντια για όλες τις επιχειρήσεις της ΠΕ Κοζάνης, ύψους 3.000 ευρώ. Προαναγγέλλοντάς το και με σχετική ανάρτησή του στο twitter του Υπουργείου.

Με τη σημερινή ανακοίνωσή του από το βήμα της Βουλής, για  έκτακτη επιχορήγηση 3.000 ευρώ κάθε επιχείρησης λιανικού εμπορίου της ΠΕ Κοζάνης και 1.000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, ενισχύονται εκείνες οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστές, με αυστηρότερο lockdown και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν, με καμία μέθοδο, λόγω των εκτάκτων και πολύ αυστηρών, τότε μέτρων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ούτε με τη μέθοδο του click away, με την οποία λειτούργησε η υπόλοιπη αγορά, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων. Τα 1000 ευρώ ανά εργαζόμενο αφορούν τους εργοδότες, εφόσον οι εργαζόμενοι ήταν σε αναστολή εργασιών.

Η σχετική πρόσκληση του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ θα είναι στον αέρα τις επόμενες μέρες.

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα χρηματοδότησης σε Πανελλήνια επίπεδο, άρα και για την ΠΕ Κοζάνης, για όσες επιχειρήσεις δεν επιχορηγήθηκαν.

Συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις μας και για άλλα προγράμματα χρηματοδότησης, ενίσχυσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, γιατί η περιοχή μας επλήγη περισσότερο , λόγω του παρατεταμένου lockdown.

05/03/2021

 

14 σχόλια

  • Ο κοσμος θέλει δουλειά όχι επιδόματα τα οποία θα τα επιστρεψουμε στο τριπλάσιο μετά το πέρας της λεγόμενης πανδημίας.

  • η βρυζιδου τρεχει και νοιαζετε για την περιοχη αλλος βουλευτης του νομου που κατοικοεδρευει μεταξυ θεσσαλονικης και αθηνας βγαζει δελτια τυπου και οικειοποιειτε τον ιδρωτα αλλων,ονοματα βεβαια δεν λεμε ποτε

  • Πρόλαβες και το ανακοίνωσες πρώτη πιστεύω να είναι έτσι αλλά θα βγούν και οι άλλοι στη γύρα και θα δούμε το παλιό εκείνο [[ κατόπιν δικών μπου ενεργειών]] και θα γίνεται αλλη μια φορά ρεζίλι ως συνήθως συμβαίνει

  • Μας τα ειπε πριν ο Κωσταντινιδης.
    Αργησες.
    Αλλα και οι αλλοι αργουν.
    Βαζω στοιχημα. Ακολουθει ο Αμανατιδης και μετα ο παπαδοπουλος.
    Πλακα εχετε.

    • ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΒΙΚΥ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ Σ ΕΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣ ΦΩΤΟ!!!

  • Συγχαρητήρια κ Βρυζίδου
    Οι επαφές και συναντήσεις στους υπουργούς επιτέλους έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
    Τα 3000 και 1000 ευρώ είναι μια σημαντική δόση οξυγόνου για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

    • Τα 3000.00δεν αφορουν ολες τις επιχειρησεις οπως και τα 1000,00 δεν αφορουν εργαζομενους αλλα επιχειρησεις.Αυτο λεει η εγκυκλιος.

  • ΧΑΧΑΧΑ….ΚΑΤΟΠ7Ν ΕΝΕΕΓΕΙΩΝ ΜΟΥ;;;ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΝΔ-ΣΦΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΚΑΙ ΕΣΥ κ Βρυζιδου βγες στη συνταξη μαζι με τον κ πρων Δημαρχο κοζανης και Βουλευτη δε θυμαμαι το ονομα του ..ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ Π8ΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.